Hoe te zetten beschermde AAC Audio bestanden naar MPEG

Exemplaar beschermde AAC audio bestanden werden de standaardindeling voor de iTunes Music Store, met behulp van de. M4P uitbreiding. Om te spelen deze bestanden met programma's en andere apparaten dan Apple's, zul je verwijderen van de Digital Rights Management (DRM) en hen omzetten in de meer standaard MPEG-formaat, met behulp van de. MP3-extensie. Apple heeft sindsdien gegaan volledig DRM-vrije met hun muziek aanbod en een DRM-strippen service, voor een vergoeding. Niet iedereen is bereid hand over meer geld aan het bedrijf en gelukkig u niet moet. Gebruikend de zelfde software gebruikt om beveiligde bestanden gekocht, kunt u opnieuw importeren hen als standaard MP3s.

Instructies

1

Open iTunes en een nieuwe afspeellijst aanmaken. Maakt een nieuwe afspeellijst selecteert u 'Bestand' > 'Nieuwe afspeellijst' of klik op de "+" symbool in de linker hoek van het belangrijkste venster.

2

Sleep-any-exemplaar beschermde AAC-bestanden die u wilt converteren naar de afspeellijst. Sleep de bestanden van uw bibliotheek naar de afspeellijst in de iTune zijbalk.

3

Plaats een lege CD.

4

Klik op de afspeellijst en selecteer "Burn Disc." Selecteer uw brander en selecteer "Audio CD" als het type. Klik op "Burn" om te beginnen met het branden van de schijf.

5

Verwijder en opnieuw invoegen van de schijf zodra het branden is voltooid.

6

Markeer de schijf binnen iTune de zijbalk en selecteer "Importeren." Dit zal beginnen alle bestanden te importeren van uw iTunes-bibliotheek, zonder DRM. Desgewenst kunt u de oorspronkelijke bestanden om te voorkomen dat dubbele records nadat alle bestanden zijn geïmporteerd.

Tips & waarschuwingen

  • Voordat u importeert, worden ervoor dat iTunes is ingesteld op het importeren van nieuwe bestanden met behulp van de MP3-Encoder. Om dit te doen, open de iTune voorkeuren via de menubalk. Selecteer het tabblad "Algemeen" en klik op "Import Settings..." Selecteer "MP3 Encoder" via het drop-down menu en selecteer "OK" om de wijzigingen op te slaan.