Hoe te zetten Audio terug op mijn Computer

Hoe te zetten Audio terug op mijn Computer


Toen de personal computer voor het eerst naar voren gekomen in de markt, had computers geen geluids- of alleen beperkt piepjes en de geluiden. Na verloop van tijd is de geluidskaart gemaakt, waardoor een computer te spelen van een grote verscheidenheid van audio. Als om wat voor reden die je hebt verloren van de audio op uw computer, er echter een paar dingen zijn kunt u doen om te herstellen.

Instructies

1

Controleer of dat de luidspreker wordt vermeld in het taakgebied van de bar. In Windows XP als u naar het Configuratiescherm en klik dan op "Geluiden en audioapparaten," is er een selectievakje aan "volumepictogram in het systeemvak plaatsen." Schakel dit selectievakje in. Zorg ervoor dat dit selectievakje is ingeschakeld. Als dit niet omhoog in Vensters 7 toont, is dan de geluidskaart niet ingeschakeld of niet geïnstalleerd.

2

Het geluidsapparaat inschakelen. In Vensters 7, ga naar het Configuratiescherm en kies 'Hardware en geluid. Kies 'Geluid' en klik op luidsprekers. Kies "Eigenschappen" en selecteer "Gebruik dit apparaat." onder het "Gebruik van het apparaat"-gebied,

3

Klik op de luidspreker in de taakbalk. Controleer of dat het volume is ingeschakeld zodat het kan worden gehoord.

4

Een geluidskaart installeren als jouwe niet werkt of u geen een hebt. Open de behuizing van de computer door de deur van de toegang vanaf de achterkant van de computer los. Zoekt u een open kaartslot en schuif de geluidskaart in de sleuf of verwijderen van de gebroken kaart en installeren van de nieuwe kaart op zijn plaats. De geluidskaarten zijn geschroefd op het geval en wilt in- of uitgecheckt met een kruiskopschroevendraaier worden geschroefd.