Hoe te wissen van vrienden die u reeds goedgekeurd op Facebook

Wanneer u vrienden op Facebook goedkeuren, verlenen u hen toegang aan uw Facebook profiel, waarin uw statusupdates, foto's en persoonlijke informatie. Goedkeuring van een vriend verbindt uw Facebook-account aan uw vriends account, waardoor al uw status updates, toepassing verhalen en wijzigingen in uw account om te verschijnen op uw vriend nieuwsfeed pagina. Facebook kunt toevoegen en verwijderen van vrienden vrij en afhankelijk van uw privacy-instellingen, te voorkomen dat degenen die niet je vriend in het bekijken van uw Facebook-profiel.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Facebook-account.

2

Klik op 'Vrienden' uit de linker kolom van uw News Feed pagina.

3

Klik op de "Vriendenlijst beheren" knop aan de bovenkant van de pagina.

4

Klik op de drop-down lijst aan de bovenkant van de pagina en selecteer "Alle vrienden."

5

Blader door de lijst en zoek een vriend die u wilt verwijderen.

6

Klik op de "X" naast de naam van de vriend, en klik op "Verwijderen van vrienden." Facebook wist de vriend uit uw lijst.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook een vriend door te navigeren naar de vriend(in) profiel en te klikken op "Unfriend" wissen uit de kolom linksonder van het profiel.