Hoe te wissen van McAfee volledig van uw harde schijf

Hoe te wissen van McAfee volledig van uw harde schijf


Computer beveiligingstoepassingen kunnen worden moeilijk te desinstalleren, als de toepassingen zich tegen pogingen door schadelijke programma's beschermen moeten te verwijderen of uit te schakelen. Volledig verwijderen McAfee-toepassingen van uw computer is een proces van twee stappen, waarbij u eerst de toepassing via het Configuratiescherm van Windows verwijdert, dan de gratis removal tool downloaden van de website van McAfee voor het verwijderen van alle resterende sporen van de software op de harde schijf van de computer. U kunt vervolgens opnieuw installeren van de toepassing een probleem op te lossen, of een beveiligingspakket van een alternatieve leverancier installeren.

Instructies

1

Klik op "Start", "Control Panel" en "programma's en functies. Klik met de rechtermuisknop op het McAfee-product en selecteer "Verwijderen". Hiermee verwijdert u de toepassing van de computer, maar sommige bestanden of instellingen kunnen blijven.

2

De McAfee consument producten Removal Tool downloaden van McAfee. Het gedownloade bestand heet "MCPR.exe." Bewaar het aan uw desktop.

3

Klik met de rechtermuisknop op het bestand "MCPR.exe" op het bureaublad en klik op "Looppas als beheerder" uit het menu. Het verwijderingshulpprogramma lanceert en ijslollie opwaarts een "Clean Up succesvolle" bericht wanneer het proces is voltooid.

4

Start de computer opnieuw. Sommige bestanden moeten worden verwijderd buiten de Windows-omgeving, en dit kan alleen gebeuren als de computer opnieuw opgestart.

Tips & waarschuwingen

  • Als het opruimproces mislukt, klikt u op de knop "Bekijk Logboeken" om te bekijken van het logboek verwijderen en dit verzenden met McAfee Technical Support om hen het probleem te helpen.
  • Als je gaat de McAfee-toepassing opnieuw te installeren, zorg ervoor dat je de licentienummer opschrijven voordat u de toepassing uit uw systeem verwijdert.