Hoe te wissen van een agenda in Outlook

Hoe te wissen van een agenda in Outlook


Terwijl het programma Microsoft Outlook is voornamelijk bedoeld voor het opstellen en ontvangen van e-mailberichten, omvat de software ook een optie van de kalender voor het maken van afspraak herinneringen. Bent u in staat om te maken zo veel persoonlijke agenda desgewenst voor verschillende gelegenheden, die kunnen na een tijdje rommel van uw scherm. Het is een eenvoudige taak handmatig wissen of verbergen van een bepaalde agenda die niet langer nodig is in zowel Microsoft Outlook 2003 of 2007.

Instructies

1

Open het programma Microsoft Outlook en klik op de knop "Kalender" op de linkerkant van het venster. Zoek de "Mijn agenda's" knop aan de linkerkant van het venster Kalender.

2

Klikt u op het pijl-icoon naar beneden geplaatst aan de linkerkant van de knop "Mijn agenda's". Zoek de specifieke kalender die u wilt wissen in de lijst met kalenders geplaatst.

3

Verwijder het vinkje uit het selectievakje bevindt zich rechts van de naam van de agenda als u de kalender verbergen wilt zonder het te verwijderen.

4

Klik met de rechtermuisknop de naam van de agenda wilt u permanent wissen van de kalender. Kies de optie "Kalender verwijderen" en klik op "Ja" om de keuze te bevestigen.

Tips & waarschuwingen

  • Klik met de rechtermuisknop de witte ruimte onder de rubriek "Mijn agenda's" als u wilt een nieuwe kalender maken. Klik op 'Nieuwe map' en typ vervolgens een naam voor de agenda, zoals "Mijn nieuwe agenda," in het tekstveld "Naam". Klik op het pictogram van de "Agenda" onder de "Selecteer waar u de map" kop en kies vervolgens 'OK'.
  • Klik nogmaals op het selectievakje naast de naam van de van de kalender om de kalender terug op het scherm als u eerder hebt verborgen het van de weergave.
  • U kunt ook enkele items verwijderen op de kalender in plaats van het wissen van de kalender zelf. Blader door de tijd "slots" op de rechterkant van het venster en zoek de afspraak die u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop de benoeming van naam en kies "Verwijderen".