Hoe te wissen van de Dell Latitude BIOS-wachtwoordOpnieuw instellen van een BIOS-wachtwoord kan doorslaggevend zijn voor degenen die moeten bewerken hun BIOS of boot volgorde maar hun wachtwoord zijn vergeten. Op sommige laptops van Dell, de BIOS-wachtwoord kan worden gereset door handmatig verplaatsen van pinnen op het moederbord, maar de Dell Latitude-serie kan niet haar wachtwoord resetten door het verplaatsen van stukken van de hardware. In plaats daarvan, eigenaren moeten eisen dat de Dell Technical Center als u wilt ophalen of maak een nieuwe BIOS-wachtwoord, die kan worden gebruikt.

Instructies

1

Uw Dell Latitude laptop gezicht vastgelegd op een bureau of werkruimte.

2

Zoek uw "Servicetag"-nummer. Het nummer is gelegen op een witte sticker aan de onderzijde van het omhulsel van de computer.

3

Bel de Dell Technical Center (877-293-1197). Het duurt een paar minuten te krijgen van de exploitant op de telefoon, afhankelijk van hoeveel gesprekken die het midden is fielding.

4

Leg uit dat u eigenaar van een Dell Latitude-laptop, en u moet uw BIOS-wachtwoord opnieuw instellen.

5

Geven de vertegenwoordiger van de "servicetag" van uw laptop. Hij zal uw wachtwoord op afstand opnieuw instellen of stuur je een schijf het wachtwoord opnieuw instellen. Als hij een schijf stuurt, gaat u verder naar stap 6 en 7.

6

Plaats de cd in het cd-rom-station en de schijf uitvoeren. Zodra de schijf begint, het zal vragen wat u wilt het wachtwoord te wijzigen.

7

Voer uw gewenste wachtwoord en klik op 'OK'. Dit zal uw BIOS-wachtwoord opnieuw instellen.