Hoe te wissen van bestanden op een CD-R

Hoe te wissen van bestanden op een CD-R


Wanneer u een CD-R gebruikt uw informatie op te slaan, kan u wilt wissen van de inhoud van die CD-R na het opnemen van het in eerste instantie. Bij het gebruik van de gegevens-cd's kunt u de inhoud van de schijf met gegevens die u hebt opgeslagen op uw computer vrij uitwisselen. Het proces voor het wissen van de inhoud van een compact disc is geboekt heel eenvoudig met Windows. Het duurt slechts een paar minuten naar de schijf zijn voorbereid om op weer.

Instructies

1

Plaats de CD in het CD-R-station. Ga naar "My Computer" in de "Start"-menu. Zoek het CD-R-station en klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Deze ruimte is gereserveerd voor het aanbrengen van de tijdelijke bestanden in de wachtrij voor het brandproces. U kunt ook controleren of de gegevens op de schijf die u wilt wissen.

2

Klik op "wissen deze CD-RW" van de "CD-r-taken"-sectie van dat scherm. U moet bevestigen dat u doorgaan met het proces wilt van het wissen van de schijf ook.

3

Wanneer u een van voltooiing bericht, druk op de knop "Eject" op het feitelijke station. Uw CD-R zal nu worden gewist en klaar voor een ander gebruik.

Tips & waarschuwingen

  • Niet alle cd's zijn wisbaar. Neem contact op met de fabrikant voor specificaties.