Hoe te wissen mijn Contact Zoek balk aan Yahoo! Messenger

Zoals elk adresboek--online of tastbare--een verzameling contactpersonen kan snel groeien tot onhandelbare verhoudingen. Als u Yahoo! Messenger voor corral contacten, is geen wegknippen van pagina's vereist. Gewoon moet u bar van het onderzoek van de contactpersonen van Messenger uw beoogde chat partner te vinden. Gebruik de zoekbalk om te controleren van een gedeeltelijke Yahoo! Messenger ID of de gehele naam Verfijn resultaten, en vervolgens schoon het Messenger-venster door de contact zoekbalk te schakelen zodra u uw doel hebt gevestigd.

Instructies

1

Yahoo! Messenger openen De zoekbalk "Contacten" in het tekstvak boven de eerste categorie van contacten--de "Friend" map standaard--is leeg wanneer u Messenger opent.

2

Typ de naam van de contactpersoon te zoeken. Druk op de toets "Enter". Yahoo! geeft als resultaat contactpersonen die passen bij de zoekparameters.

3

Klik in de zoekbalk en markeer de ingevoerde tekst. Druk op de "Delete" of "Backspace" toets op het toetsenbord om te wissen van de zoekbalk.