Hoe te Whitelist de afzender van een E-mail in Microsoft Exchange 2007

Hoe te Whitelist de afzender van een E-mail in Microsoft Exchange 2007


Microsoft Exchange is een e-mail serverprogramma dat veel door informatie-en communicatietechnologie afdelingen in grote - en kleine en middelgrote bedrijven gebruikt wordt. Het programma biedt een scala aan functies voor e-mail-, agenda-, contact- en productiviteit voor verbonden gebruikers, met inbegrip van bescherming tegen spam e-mail. Het serverprogramma bevat een "blocklist" van verboden e-mailadressen en Internet-domeinen om te voorkomen dat spam e-mail gebruikers die zijn verbonden met de server te bereiken. Het bevat ook een "whitelist" van veilige e-mailadressen en Internet-domeinen. U kunt een e-mailadres toevoegen aan de whitelist op Microsoft Exchange 2007 met het programma verbinding filter agent.

Instructies

1

Microsoft Exchange 2007 start.

2

Klik op het pictogram van het "+" naast "serverconfiguratie" in het linkermenu om de serverlijst van de configuratie-opties weer te geven.

3

Klik op "Hub Transport" in het linkermenu.

4

Klik op "EXCHHUB" in de bovenste helft van het hoofdvenster.

5

Klik op het tabblad van de "Anti Spam" in de onderste helft van het hoofdvenster.

6

Dubbelklik op "IP toestaan lijst." Hiermee opent u het dialoogvenster "IP-eigenschappen van toestaan lijst".

7

Klik op de "Toevoegen"-knop met de groene "+" pictogram onder "Altijd accepteren berichten uit gezonden."

8

Typ het e-mailadres of domein internetadres in het invoerveld. Klik op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • In de meeste organisaties hebben alleen netwerkbeheerders toegang tot Micosoft Exchange 2007. Individuele gebruikers verbinding maken met het programma deze server via Microsoft Outlook wordt uitgevoerd op elke computer op kantoor. Als u geen toegang tot Microsoft Exchange 2007, vraag uw netwerkbeheerder om de e-mail afzender toevoegen aan de whitelist.
  • U kunt ook Internet Protocol-adres van de gebruiker toevoegen in stap 8.