Hoe te weten of DreamWeaver Is het gereedschap recht voor mij

Het ophangen van een website omvat een heleboel besluiten maken: welk werkend systeem te gebruiken, wat voor soort server, wat voor soort software en welke hulpmiddelen te gebruiken om de website te maken. Als ik weten wilde als DreamWeaver de juiste tool voor mij is bij het maken van een website, zijn hier enkele stappen om u te helpen.

Instructies

1

Ontdek welk werkend systeem u gebruikt. DreamWeaver is een Windows-toepassing, wat betekent dat sommige besturingssystemen niet met DreamWeaver werken kan.

2

Weet dat DreamWeaver zeer flexibel is in het creƫren van websites. DreamWeaver kunt u het bekijken van uw HTML-pagina; Er is ontwerpweergave, waarmee u om te zien hoe de pagina eruit zal zien, kunt codeweergave u de HTML-code voor de pagina en de gesplitste weergave, waarmee u zowel de pagina's te zien op het scherm zien.

3

Begrijpen dat DreamWeaver ondersteuning biedt voor CSS. De ondersteuning van CSS kunt de programmeur om CSS te gebruiken met DreamWeaver-sjablonen en bibliotheken zodat er consistentie in de website is.

4

Weet dat de voordelen die DreamWeaver biedt aan het onderhouden van uw website. Het gebruik van sjablonen en bibliotheekitems maakt het gemakkelijk om te werken website voortdurend. Nieuwe sjablonen kunnen worden toegevoegd en bestaande sjablonen kunnen worden gewijzigd.

5

Leer enkele nadelen van het DreamWeaver-programma. DreamWeaver is een grote en complexe programma. Leren te beheersen alle facetten van DreamWeaver kan worden een moeilijke taak.

6

Weet dat DreamWeaver HTML-code dienen te worden aangeraakt up. DreamWeaver heeft een goede baan van het genereren van code voor een website; echter, de code zal moeten worden vastgesteld om goed te werken.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat het gemak van het gebruik van DreamWeaver met uw niveau van technische vaardigheid past.
  • Zorg ervoor dat uw onderzoek aan eerlijke en onbevooroordeelde beoordelingen van de DreamWeaver prestaties opduikt. Het is moeilijk te beoordelen of een programma het juiste gereedschap zonder de juiste informatie is.
  • Hoewel DreamWeaver wordt verkocht voor gebruik zelfs door beginners, hoeft u een zekere mate van computer vaardigheid om volledig gebruik maken van het programma.