Hoe te werken met Microsoft Expression

Microsoft ontwikkelde het expressie programma ter vervanging van de verouderende FrontPage Web ontwerpsoftware en biedt een alternatief voor Adobe Dreamweaver. Expressie is een industrie-standaard compatibele Webredacteur ontwerp met een "Wat You Zie Is What You Get", of WYSIWYG, interface. Ontwerpen en maken van websites vanaf nul, hetzij met ingebouwde sjablonen, kunt u wijzigen en aanpassen aan uw behoeften. Voormalige FrontPage gebruikers en degenen die nieuw zijn Web bewerken kunnen profiteren van een uitleg van de basis in het leren hoe te werken met Microsoft Expression, en verkennen van de interface met behulp van een website template.

Instructies

Verkennen van de expressie-Interface

1

Zoek taakvensters links en rechts van het belangrijkste schermgebied. Taakvensters bevatten de hulpprogramma's, zoals Toolbox, stijlen beheren en stijleigenschappen, u moet maken en beheren van websites. Selecteer het tabblad "Taakvensters" op het belangrijkste menu van expressie om beschikbare taakvensters. Taakvensters die momenteel in gebruik zal een selectievakje links van de naam hebben. Klik om te selecteren en openen elkaar dus krijg je een gevoel voor het werk dat het doet, en klik vervolgens op het taakvenster naam nogmaals om het te sluiten.

2

Openen en weergeven van de lijst met mappen van het tabblad "Taakvenster". Als u niet over een website openen, zal de lijst met mappen leeg zijn omdat expressie plaatsen mappen website u in de mappenlijst maakt. Wanneer u een website maakt, expressie maakt de belangrijkste opslagmap en bevat, toont het navigatiepad naar de locatie van de map, samen met de naam van de website, zoals in het volgende voorbeeld: C:\Users\Documents\MyWebSites\Site naam. Als u pagina's aan een website toevoegen, maakt expressie een afzonderlijke map voor elke pagina die u maakt en plaatst u deze in de lijst met mappen.

3

Bekijk de expressie ontwerpgebied. Dit is het gebied waar u zal maken en aanpassen van uw website. Als een website geopend is, het ontwerpgebied kunnen drie weergaveopties: ontwerp, Code, en de gesplitste weergave. Ontwerpweergave kunt u een visuele weergave van de site bekijken, codeweergave wordt de code 'achter de schermen' weergegeven en gesplitste weergave verdeelt het ontwerp gebied scherm om beide weergaven te bekijken.

Bekijken van de Interface van de expressie in actie

4

Maak een website 'test'. Klik op "Bestand" op het belangrijkste menu van expressie, en selecteer "Nieuw" en "Website." Aangezien u deze site om te verkennen van de mogelijkheden in expressie maakt, selecteer 'Sjabloon' als het type, en selecteer een sjabloon om te verkennen. Basismalplaatje categorieën omvatten organisatie, persoonlijke en Small Business. Klik op "OK" om te maken en de site openen.

5

Open de introductiepagina door 'Default.htm' te selecteren uit de lijst in het tabblad "Website". Als de mappenlijst niet weergegeven in het taakvenster wordt, selecteer het in de "Taakvensters" tab, en de weergave mappen die expressie gemaakt volgens de vereisten voor de sjabloon. Elke map bevat een afzonderlijke Web-pagina die u kunt openen, weergeven en wijzigen.

6

"Sitewide" elementen wijzigen. Beweeg de cursor rond de pagina, en merk op dat het verandert in een cirkel met een diagonale streep erdoor rood wanneer u het in de header plaatst, navigatie menu en voettekst gebieden. Dit zijn de gebieden die, als gewijzigd, van toepassing sitewide wijzigingen in plaats van wijzigingen die betrekking hebben op slechts één pagina. Het wijzigen van deze gebieden, selecteer de "Web Site" tabblad en selecteer vervolgens "master.dwt" kunt u gebieden beschikbaar voor bewerking weergeven. Als u wilt wijzigen van tekst, dubbelklik om te selecteren, en nieuwe tekst typen. Kleureigenschappen wijzigen, met de rechtermuisknop op het gebied en selecteer "Pagina-eigenschappen," Selecteer de "opmaak" tab, en kleurselecties maken. Uw wijzigingen op te slaan en terug te keren naar de pagina 'default.htm' te bekijken.

7

Pagina-specifieke elementen wijzigen. Dubbelklik op een afbeelding om te geven "Afbeelding eigenschappen," en de afbeelding bewerken of invoegen van een nieuwe transactie. Bewerken van pagina-inhoud, selecteer en verwijder de tekst van de tijdelijke aanduiding en beide typen of plakken in de nieuwe tekst.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u maakt en opslaan de homepage voor uw site, expressie zorgt voor een 'default.htm' pagina naam aanwijzing om aan te geven dit is dit de home page.
  • Als tekst wilt plakken, selecteer 'Bewerken' in het belangrijkste menu, vervolgens "Plak tekst" en vervolgens "Plain Text". Plakken van tekst als "Plain Text" optie zal verborgen stijlen en opmaak van het oorspronkelijke document verwijderen.
  • Krijg in de gewoonte van het regelmatig opslaan van wijzigingen.
  • Microsoft Expression heeft geen "Recycle Bin," dus zorg om te controleren of voordat u gegevens verwijdert.