Hoe te werken met een ISO-bestand

Hoe te werken met een ISO-bestand


Een ISO-bestand is een digitale kopie van een optische schijf, bekend als een "afbeelding," die alle gegevens uit de oorspronkelijke bron bevat. ISO-bestanden direct naar een CD of DVD-ROM schijf maken nieuwe verwisselbare media kunnen worden verbrand, maar moet u speciale software gebruiken een ISO-bestand te manipuleren. Gegevens die worden bewaard in een ISO-image bereikbaar door de afbeelding naar een schijf met een programma dat ondersteunt ISO branden, het openen van de afbeelding met archief software, of om de image te mounten als een "virtuele" CD of DVD branden.

Instructies

Branden van een ISO-bestand op schijf

1

Download en installeer CD-branden software die ondersteuning biedt voor het rechtstreeks schrijven van ISO-bestanden naar verwisselbare media. Programma's zoals tovenaar en IMGBurn kunnen u schrijven ISO-bestanden direct te schijf en bieden extra hulpmiddelen voor het maken van CD en DVD-media.

2

Uw CD branden programma uitvoeren. Open het ISO-bestand door te selecteren "Open" uit het "File" menu en navigeren naar de map met de afbeelding.

3

Plaats een lege CD of DVD in het CD/DVD-RW-station. Zorg ervoor om te kiezen van lege media die groot genoeg is om te houden van de hele afbeelding.

4

Brandwond naar de spiegelbeeld naar de lege schijf. Wanneer de afbeelding is gekopieerd naar de schijf, zal u zitten kundig voor toegang tot de gegevens door het openen van de CD/DVD-station uit 'Computer' of 'Mijn Computer'.

Een ISO-bestand opent met archief software

5

Download en installeer een bestand archief programma dat uitpakken ondersteunt de. ISO-formaat. Twee archief-programma's die ISO-bestanden kunnen openen zijn 7-Zip en WinRar.

6

Uw bestand Archief toepassing uitvoeren. Selecteer "Open" uit het menu "File" en navigeer naar de map met uw ISO-image.

7

Selecteer uw ISO-image en klik op "Open". Navigeer door de afbeelding met de browser Archief en extract alle bestanden die u wilt gebruiken uit de disk image.

Mount een ISO-bestand op een virtueel station

8

Download en installeer een beeldbewerkingsprogramma zoals Daemon Tools Lite of Alcohol 120%.

9

Maak een virtuele aandrijving CD of DVD met het beeld manipulatie station. Een virtuele aandrijving CD of DVD zal toestaan u het ISO-bestand weergeeft, alsof het een werkelijke media schijf in uw computer.

10

Mount de ISO-bestand in uw virtuele aandrijving CD of DVD. Zodra het bestand is gemonteerd, verkennen van de inhoud van de afbeelding door te openen "My Computer" of "Computer" en te dubbelklikken op de virtuele schijf.

Tips & waarschuwingen

  • Open of mount het ISO bestand met software wanneer u extraheren van specifieke gegevens uit de afbeelding wilt zonder verspilling van een lege schijf. Het ISO-bestand naar een schijf branden als u wilt de gegevens erin gebruiken op meerdere computers of als de afbeelding muziek of video gegevens bevat.