Hoe te vullen een Epson Toner Cartridge-Printle.nlEpson-printers zijn een populair model en ze maken uitstekende afdrukken. Echter snijdt voortdurend de cartridges vervangen door gloednieuwe degenen in elk budget. De Epson printer cartridge navullen vermindert het bedrag besteed aan inkt, door het verstrekken van bulk inkt in flessen die vervolgens terug in de oude cartridge wordt ingevoegd. Je moet het kopen van de juiste Epson refill sets voor deze baan, die ongeveer twintig minuten duurt om te voltooien. Het is een verstandige manier om office uitgaven beperken en haal meer uit uw printer.

Instructies

1

Laag een desktop met bruine papieren zakken om te helpen absorberen gemorst inkt en uw desktop te beschermen tegen schade door morsen.

2

Verwijder de Epson cartridge uit de printer door te draaien op de printer, het openen van de deur toegang, deprimerend de cartridge tabbladen en te trekken uit de machine.

3

Zoek de printer inkt afrit gat op de bodem van de cartridge. Duw de klinknagel (verstrekt in uw kit) in dit gat sluit het omhoog en voorkomen dat inkt morsen uit de cartridge tijdens bijvullen.

4

De scherpe einde van de duim boor ingesteld op de hoogste juiste hoek van de patroon en maak een klein gaatje door het plastic.

5

Vul uw spuit met 15 ml door opneemt in de inktfles en trekken van de zuiger. Plaats de naald van de spuit in het gat en druk de plunjer tot opvulling de cartridge. De spuit verwijderen en het opnieuw kunt invoeren in de cartridge als het niet goed vult.

6

Dekking van de opvulling hole met een drop van hete lijm of elektrische tape na reiniging weg de overtollige inkt van de cartridge.

7

De cartridge aangezet door de papieren tassen voor ongeveer 45 minuten. Vervolgens trekken de klinknagel uit het gat in de bodem en zet de cartridge terug in de printer. Duw het totdat de tabbladen sluiten en de klep van de printer sluit.

Tips & waarschuwingen

  • Navullen cartridges voor verschillende modellen zijn iets andere stappen nodig. Volg de Navulset instructies zorgvuldig op uw inkt refill kit voor uw specifieke model.