Hoe te vullen Canon Pixma Ip1700-inktcartridges

Net als een heleboel printers verdeelt de Canon Pixma Ip1700 haar taken tussen twee afzonderlijke cartridges. De PG-40 inktcartridge houdt zwarte inkt, terwijl de cartridge CL-41 gekleurde inkt houdt. (Drie verschillende tinten inkt--geel, magenta en cyaan--kunnen worden gecombineerd zodat elke kleur denkbare.) Wanneer de inkt uitdroogt, kunt u vervangen door inkt uit een refill kit, toelatend u blijven andere componenten, alsmede de eventueel inkt in het andere inkwells overblijft met behulp van de cartridge is. Het proces is zeer eenvoudig.

Instructies

1

Neergezet wat papieren handdoeken op de aanrecht waar u van plan bent om te werken, u kunt zich beschermen tegen morsen van vloeistoffen.

2

Plaats de lege inktcartridge op de top van de handdoeken en toegang tot de inkwell zoekt. De PG-40 zullen omdat op de top, in een kleine divot net onder de "B" op het etiket. De CL-41 heeft drie inkwells, die u bereiken kunt door het verwijderen van het bovenste etiket. Drie minuscule gaatjes zoekt: de magenta op de 12 uur positie, de cyaan op de 8 uur positie (dat wil zeggen, aan de linkerkant) en het geel op de 4 uur positie (dat wil zeggen, de rechterkant). Zorg ervoor dat de cassette wordt gewezen in de juiste richting (zodat u de letters "CL-41 kleur" op het etiket lezen kunt) te bepalen welke inktpotje die.

3

Het aanprikken van een gat in de lege inktpotje op de plek die u hebt opgemerkt, verbreding van de bestaande gaten in het geval van de CL-41. Als uw inktpotje kit niet met een hulpprogramma voor dit komt, gebruik een standaard boor met een 3mm.

4

Vul de spuit in de inkt refill kit met 6ml van de benodigde kleur inkt (de CL-41) of 20ml van zwarte inkt (voor de PG-40). Steek de spuit in het gat u geboord en geleidelijk vullen opwaarts naar de inkwell met inkt.

5

De spuit verwijderen en vervangen alle overtollige inkt in de juiste fles uit de refill kit.

6

Leg een stuk tape over het gat te houden verzegeld. Als u de CL-41 bijgevuld, kunt u gewoon het label vervangen.

7

Zet de cartridge terug in de Canon Ip1700 printer.

Tips & waarschuwingen

  • Het is meestal een goed idee om de printer te doorlopen van een aantal cycli alvorens het te gebruiken met een nagevuld inktcartridge reinigen. Bovendien als je tijd hebt, kan u wilt laten de cartridge zitten 's nachts alvorens het te gebruiken. PG-40 en CL-41 cartridges met sponzen en de extra tijd die hen toestaat om te absorberen de nieuwe inkt.
  • Wees voorzichtig bij het werken niet te morsen inkt; het kan permanent vlek kleding. Als u zich zorgen maakt over het, probeer navullen van de inkwell slechts 3/4 van de weg. Het vermijdt overloop en laat de cartridge-functie nog voor een lange tijd.