Hoe te vullen Canon inkt

Cartridges voor inkjetprinters zijn prijzig te vervangen, met name als u foto's of andere gekleurde documenten vaak afdrukt. Door de aankoop van inkjet inkt voor uw bestaande cartridge, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid geld. Je hoeft alleen een refill kit, die voor een tijdje, duren moet aangezien het zal helpen u uw cartridge vullen vele malen verkrijgen. Refill sets bestaan meestal uit alle essentiƫle vereiste voor het bijvullen van uw specifieke Canon inkjet cartridge, samen met instructies voor het bijvullen van artikelen. Als u de kit niet vindt, kunt u de afzonderlijke items afzonderlijk.

Instructies

1

De voorste paneel/deur van de printer openen en til de kleine hendel houden de inktcartridge in het compartiment. U moet zitten kundig voor heffen de cartridge uit gemakkelijk.

2

Het label "Canon" cartridge vanaf de bovenkant van de cartridge bloot de luchtgaten afschilferen. De cartridge heeft al eerder is bijgevuld, niet kan je de top label als de luchtgaten al toegankelijk zal zijn.

3

De naald van de spuit invoegen met de inktfles met de plunjer geduwd aan de spuit. Geleidelijk Trek de plunjer te vullen de spuit met ongeveer 20 ml van zwarte inkt of 15 ml kleur inkt.

4

De naald van de spuit in een van de luchtgaten (alle van hen leiden tot de inkttank) invoegen. Gewoon druk op de naald naar het midden van de patroon, en stoppen wanneer u weerstand op het puntje van de naald voelt.

5

Injecteren de inkt langzaam in het gat vullen. U moet zeer langzaam zodat je niet overvol en morsen van de inkt.

6

Verwijder de injectiespuit en veeg de externe onderdelen van de cartridge. U kunt op papieren handdoeken voor een uur om te voorkomen dat inkt morsen te zetten.

7

Plaats de cartridge terug in de printer, en een paar schoonmaak cycli worden uitgevoerd.

Tips & waarschuwingen

  • Bent u niet in staat om te vinden een ink refill kit die met uw bijzondere Canon cartridge gaat, kopen de inkt, syringe en individueel naald. Vindt u inkt voor jouw specifieke model van Canon printer/cartridge op elk kantoor levert winkel.