Hoe te vullen Brother LC-51-Printer Cartridges

Hoe te vullen Brother LC-51-Printer Cartridges


De Brother LC-51 cartridge past een assortiment van Brother printers, met inbegrip van de multitasking MFC 440CN printers. Deze eenheden frisse, duidelijke afbeeldingen afdrukken en maken in de buurt van perfecte kopieën hebben gebouwd recht in netwerken. Extreem handig, totdat je van inkt uitgeput. Er is een manier om kant-stap de hoge kosten van het voortdurend ter vervanging van uw inkt, echter. Deze cartridges navullen is altijd een optie. Als u een extra 20 minuten beschikken en fundamentele hand-oog coördinatie, is het een manier om te snijden uw budget.

Instructies

1

Bruine papieren zakken om te dekken uw tafelblad en beschermen tegen inkt vast.

2

Koevoet open de zaak naar de Brother LC-51 cartridge. Dit vereist het label met een scheermesje slitten en vervolgens trekken de twee helften uit elkaar met de hand.

3

Schuif de naald van de spuit in de inktfles. Beide zijn beschikbaar in uw refill kit. Trekken inkt in de injectiespuit door te schuiven van de zuiger terug en weg van de naald.

4

Gestaag plaats het uiteinde van de naald op de cover van de plastic folie over de kamer van de inkt in de helft van het patroon dat het gat van de uitlaat inkt heeft. Druk naar beneden op de naald, prikken van de film. Druk vervolgens op de zuiger te injecteren van de inkt in de cartridge.

5

De naald te verwijderen wanneer de cartridges vol is en zet het opzij. Plaats een strook van metalen tape over het gat te verzegelen in de inkt. Line-up van de randen van de cartridge en druk op de twee helften samen.

6

Plaats de cartridge in de printer en twee of drie reinigings cycli worden uitgevoerd. Gebruik vervolgens de cartridge wilt afdrukken.