Hoe te voorkomen dat een SYN-Flood

Een "SYN Flood"-aanval is een hacker's poging om het neerhalen van uw Windows-webserver. De aanval overstromingen"" uw webserver met aanvragen. Het verzoek kunnen niet worden verwerkt als meer verzoeken de server overspoelen. Het zorgt ervoor dat de server crasht, en uw website loopt niet langer voor uw lezers. Te beschermen en te stoppen van een SYN-flood aanval, moet u uw Windows-webserver het register bewerken.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop voort uw zwemvlies server. Typ "regedit" in het "vak tekst zoeken" in het hoofdmenu van Windows. Druk op "Enter" om de editor te openen.

2

Dubbelklik op de registersleutel "SynAttackProtect" in de folder van de registratie "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TcpIp\Parameters". In het geopende venster, typ "2" in het tekstvak waarde en druk op 'OK'.

3

Dubbelklik op de sleutel van de "TcpMaxPortsExhausted" in de sleutel "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TcpIp\Parameters". Typ "5" in het tekstvak waarde. In deze zelfde folder, dubbelklikt u op de toets "TcpMaxHalfOpen". Typ "500" in het vak "Waarde". Klik op 'OK'.

4

Dubbelklik op de registersleutel van de "TcpMaxConnectResponseRetransmissions" in de "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TcpIp\Parameters" directory. Typ "2" in het vak "Waarde". Klik op "OK" om het plaatsen te bewaren.

5

Sluit de Register-editor en herstart uw computer. De wijzigingen in het register niet van kracht totdat u de computer opnieuw opstarten. De wijzigingen beschermen en stoppen van een SYN-flood aanval van uw server off line brengt.