Hoe te vogel illustraties in Illustrator

U kunt in Illustrator door te tekenen een van de programma's vooraf gedefinieerde shapes, vogel illustraties tekenen dan wijzigen die vorm met zijn penseel en Direct selecteren hulpmiddelen. De sleutel tot het tekenen van een shape die ziet eruit als een vogel, maar is gemakkelijk te tekenen, is de vereenvoudiging van de vorm die de vogel maakt wanneer u het zien van haar kant.

Overzicht

Overzicht van de vogel, die u beginnen kunt te vertegenwoordigen met een eenvoudige ovaal maken Klik op het ovaal pictogram uit het palet hulpprogramma het hulpprogramma voor het opstellen van ovalen uitvoeren, dan belemmering op het canvas te trekken een ovaal waarvan de hoogte ongeveer vier keer de breedte is. Deze shape vormt de basis voor lichaam van de vogel.

Teardrop

De onderzijde van de ovaal die vertegenwoordigt het puntige, terwijl de top-ronde vogel-overzicht maken De bodem vertegenwoordigt het eind van van de vogel vleugel, terwijl de ovaal boven van de vogel hoofd vertegenwoordigt. Klik op het gereedschapspictogram palet vormige graag een ondersteboven "V" lopen de "anker punt" conversietool, welke wijzigingen rechte segmenten naar curven, en vice versa. Klik op het ankerpunt van de onderkant van de ovaal te maken van de omtrek segmenten verbonden met dat punt rechte.

Wedstrijd oriëntatie

De teardrop draaien zodat de oriëntatie overeenkomt met die van een vogel gezien in zijaanzicht. Klik op de zwarte pijl in het hulpprogramma palet te voeren het gereedschap selecteren en sleept u in een met de klok mee beweging iets buiten een van de hoeken van de bounding box rond het ovaal. Dit draait het ovaal. Laat de muisknop los wanneer u hebt de ovaal ongeveer 45 graden gedraaid.

Maken van de nek

Na de teardrop te schuine als dat van een bird's houding zoals gezien in zijaanzicht oriënteren, verfijnen de teardrop zodat het onthult van de vogel nek. Klik op het pictogram van het gereedschap palet dat een nib-pen met een "+" teken op het toont "Add anchor point" hulpprogramma uit te voeren, en de muis op het rechtergedeelte van de ovaal overzicht waar de omtrek te helling links begint. Dubbelklik op het ankerpunt dat u zojuist hebt gemaakt voor het bewerken van het punt en sleep het punt iets naar links om het opmaken van de vogel nek.

Vleugel

Vormen de vleugel als volgt. Klik op het pictogram van het penseel in het hulpprogramma palet, dan een langwerpige, achteruit "C" curve binnen de teardrop vorm tekenen. Deze curve strekt zich uit van het onderste uiteinde van de teardrop tot over driekwart de hoogte van de teardrop, en ongeveer verdeelt de teardrop doormidden.

Staartveren

Vertegenwoordigen van de vogel staartveren als volgt. Gebruik het gereedschap Penseel om te slepen van een rechthoek die zich naar beneden uitstrekt vanaf het het laagste punt van de teardrop voor ongeveer eenderde van de lengte van de teardrop. Maken van de rechthoek breedte ongeveer de helft van de breedte van de teardrop.

Benen

Tekenen van de vogel benen als een korte lijn opkomende vanaf de voorkant van de schuine teardrop vorm die van de vogel lichaam vertegenwoordigt. Specifiek, gebruik het gereedschap Penseel om een korte rechte lijn ongeveer een hoek van 45 graden uitbreiden te tekenen rechts en omlaag uit het midden van de rechterrand van de teardrop.

Snavel

U kunt van de vogel snavel vertegenwoordigen met een recht lijnsegment uitbreiding rechtstreeks vanaf de buitenste rand van de teardrop voor een korte afstand. Gebruik het gereedschap Penseel om te tekenen van de snavel op het punt waar van de vogel overzicht verticale verandert als u het overzicht naar boven uit de nek traceren.

Oog

Als u wilt tekenen van de vogel-oog, tekenen een kleine ovaal over eenachtste de grootte van de bovenkant van de teardrop vertegenwoordigen van het lichaam, binnen dat top.