Hoe te voegen randen rond tekst in KompoZer

KompoZer kunt maken, wijzigen en publiceren van webpagina's van uw computer. Hier vindt u opties om te schakelen tussen ontwerp-en codeweergave als u uw Web-pagina, zodat u niet hoeft te worden bekend zijn met HTML om de toepassing te gebruiken. U kunt opmaakprofielen toepassen op de HTML-code aan de randen rond tekst toevoegen. Een verscheidenheid van grenzen mogen worden gebruikt. Met behulp van stijlen, kunt u aanpassen van de grens breedte, vorm en kleur efficiƫnter.

Instructies

1

Selecteer 'File' en 'Open bestand' in het menu KompoZer. Voor het laden van het HTML-bestand, dubbelklikt u erop in het dialoogvenster 'Open HTML-bestand'.

2

Plaats de invoegpositie daar waar u de Afgeboorde tekst wilt te gaan.

3

Klik op het tabblad van de "Bron" aan de onderkant van uw pagina om de code weergeven.

4

Voeg de volgende HTML-code om een solide, zwarte rand rond de tekst toevoegen:

< p style = "border: 1px solid zwart;" > uw tekst komt hier < /p >

5

"Uw tekst Goes Here" vervangen door uw werkelijke tekst. U wijzigt de randkleur, "zwart" naar een andere kleur in de HTML-code te wijzigen. Het vergroten van de breedte van de rand, wijzigen in "1px" een groter formaat, zoals "2px," in de code. Aanpassen van de vorm, "Solid" in de code wijzigen in "double", "dashed", "dotted", "groove," inzet"of"begin."

6

Klik op het tabblad "Voorbeeld" aan de onderkant van de pagina om de Afgeboorde tekst te bekijken. Druk op de "Save" knop in de werkbalk het bestand wilt opslaan.