Hoe te voegen Meta tekst

Meta-tekst kan web programmeurs metagegevens aan een webpagina toevoegen. Metadata is informatie over welke informatie de webpagina biedt. Het meta-element heeft twee hoofdkenmerken: naam en inhoud. Naam verklaart de metagegevens en inhoud geeft het waarde. Gebruikers van een website elke uitgang van de meta-tag niet te zien. In plaats daarvan, zoekmachines zien het. De meta-tag heeft zeer weinig tot geen invloed in het algoritme die de zoekmachines gebruiken om het rangschikken van een website; Google, bijvoorbeeld, gebruikt niet het in haar algoritme. Zoekmachines gebruiken echter de inhoud als webpagina beschrijvingen.

Instructies

1

De broncode van uw webpagina openen in een teksteditor of de code-editor, zoals Dreamweaver of TextMate.

2

Zoek de < head >-element in uw pagina's markup. Zoek de "< title >"-element in uw pagina's markup. Het "< title >"-element moet zeer dicht bij het begin van de "< head >"-element.

3

Plaats uw cursor één regel onder het "< title >"-element. Type "< meta" te openen van een meta-element.

4

Type "naam:" te verklaren uw metagegevens. Typ de declaratie die u wenst te geven "naam:". Populaire verklaringen omvatten "Beschrijving" om te geven een beschrijving van uw webpagina; "trefwoord," om lijst zoekwoorden die relevant zijn voor uw webpagina; en "ROBOTS," zodat instructies naar de zoekrobot van een zoekmachine die de webpagina indexeert.

5

Plaats aanhalingstekens rond de verklaring. Bijvoorbeeld, als u hebt getypt "naam: beschrijving," de meta-tag eruit als dit tot nu toe: < metanaam: "Beschrijving".

6

Type "inhoud:" en type in inhoud die een geschikte waarde aan de verklaring die u maakte geeft voor "naam:" bijvoorbeeld, als uw verklaring was "Beschrijving", typt u twee of drie zinnen over uw website. Als uw verklaring was 'Trefwoorden', een lijst van 5 tot 10 relevante zoekwoorden voor uw webpagina; Als uw verklaring was "ROBOTS", typt u een van de passende instructies voor de zoekmachine, zoals 'INDEX, FOLLOW,"die de robot vertelt te indexeren van de website en volg alle koppelingen op.

7

De meta-tag sluiten door te typen: ">". Meeste tekstelementen hebben een aparte afsluitende tag, een maar meta-code niet.