Hoe te voegen een RMVB

Hoe te voegen een RMVB


De RMVB bestandsformaat wordt gebruikt voor het coderen en verspreiden van digitale video. Het is eigendom van RealNetworks en ontworpen om te werken met het vennootschappelijk MediaPlayer, RealPlayerSP. Sommige toepassingen maken het mogelijk om meerdere RMVB bestanden combineren tot één video. Open Video Joiner, Ultra Video Joiner en gemakkelijk RealMedia producent zijn alle programma's die kunnen worden gebruikt voor het samenvoegen van RMVB bestanden.

Instructies

Open Video Joiner

1

Download en installeer Open Video Joiner.

2

Start Open Video Joiner. Klik op het pictogram "Open Video" en zoek de RMVB bestanden in het bestand selectie venster. Selecteer de items en klik op de "Open" knop om de video's in het programma importeren.

3

De geïmporteerde RMVB bestanden indelen in een gewenste volgorde programmeren. De fragmenten verplaatsen rond door afzonderlijk te selecteren en te klikken op de omhoog en pijl-omlaag.

4

Klik op het pictogram "Overgang" programma clip overgangen. Er verschijnt een venster "Aanpassen The Default Transition". Klik op de knop "OK" als alle aangepaste parameters zijn ingesteld.

5

Klik op het pictogram van de "Preview" voor het streamen van de RMVB bestand volgorde.

6

Klik op het pictogram "Join" de RMVB bestanden samenvoegen. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de RMVB bestanden zijn samengevoegd. De map voor de clip wordt weergegeven met de samengevoegde RMVB bestanden.

Ultra Video Joiner

7

Download en installeer Ultra Video Joiner.

8

Lancering Ultra Video Joiner. Klik op het pictogram "Bestanden toevoegen" en zoek de RMVB bestanden in het bestand selectie venster. Selecteer de items en klikt u op de knop "Openen" om de clips in het programma importeren.

9

De geïmporteerde RMVB bestanden indelen in een gewenste volgorde programmeren. De fragmenten verplaatsen rond door afzonderlijk te selecteren en te klikken op de omhoog en pijl-omlaag.

10

Programma de eigenschappen van de video met de samengevoegde RMVB bestanden. Instellen van de video-output formaat, kwaliteit, codecs, hoogte-breedteverhouding en framerate.

11

Klik op het pictogram "Join" de RMVB bestanden samenvoegen. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de RMVB bestanden zijn samengevoegd. Klik op de "Open" knop om de dossierfolder voor de clip met de samengevoegde RMVB bestanden.

Gemakkelijk RealMedia Tools

12

Download en installeer eenvoudig RealMedia Tools.

13

Start eenvoudig RealMedia producent. Klik op de knop "Toevoegen" en zoek de RMVB bestanden in het bestand selectie venster. Selecteer de items en klikt u op de knop "Openen" om de clips in het programma importeren.

14

De geïmporteerde RMVB bestanden indelen in een gewenste volgorde programmeren. De ingangen rond bewegen door ze afzonderlijk te selecteren en hen naar hun plaats te slepen.

15

Klik op de "Start" knop om de RMVB bestanden samen te voegen. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de RMVB bestanden zijn samengevoegd. De clip met de samengevoegde RMVB bestanden worden opgeslagen in dezelfde locatie als de bronmedia.

Tips & waarschuwingen

  • Open Video Joiner en Ultra Video Joiner zijn commerciële programma's die kostenloos als ongeregistreerde versies kunnen worden gebruikt. De gemakkelijke Real Media-instrumenten-suite is een volledig functionele gratis programma.