Hoe te voegen Audio & Video in QuickTime Pro

QuickTime Pro integreert de functies van een video-editor met een mediaplayer. En als je aparte audio- en videotracks die u wenst te combineren tot een enkele multimediabestand, QuickTime Pro kunt u doen zonder enige ingewikkelde procedures. In tegenstelling tot de standaard versie van QuickTime, die belangrijke programmafuncties uit te schakelen, geeft de Pro-versie u de mogelijkheid uw audio- en videotracks via het hulpprogramma voor de kopie worden samengevoegd en deegeigenschappen.

Instructies

1

Start QuickTime Pro. Klik op de "Bestand" kop boven aan het programma en selecteer vervolgens de optie "Open" in het menu bestand. Zoek uw video bestand en laad het in QuickTime.

2

Terug naar het menu bestand en selecteer vervolgens de optie "Open" weer. Zoek uw audio bestand en laadt u deze in het programma---het audio-bestand in een andere QuickTime venster geladen.

3

Klik op de "Edit"-kop aan de bovenkant van de QuickTime player met de audio track. Selecteer de "Selecteer alles" optie in het menu "Bewerken". Keren naar het menu "Edit" en selecteer "Kopiƫren" ditmaal.

4

Klik op de "Edit"-kop aan de bovenkant van de QuickTime player met de video track. Selecteer de optie "Plakken" in het menu bewerken.

5

De samengevoegde audio/video bestand met behulp van de schuifregelaar aan het einde van het audio/video de tijdlijn in de QuickTime-speler met de samengevoegde nummers bijsnijden. Sleep de schuifregelaar naar het punt waar u de samengevoegde bestand dat u wilt beƫindigen.

6

Klik op het kopje "File" in de QuickTime-speler met de samengevoegde inhoud. Selecteer de optie "Save as" uit het bestandsmenu uw samengevoegde mediabestand op te slaan.