Hoe te voegen Album & Clean Up onjuiste liederen in iTunes

Hoe te voegen Album & Clean Up onjuiste liederen in iTunes


Apple & rsquo; s iTunes software toepassingen ID3 tags te organiseren van muziek volgens artiest, albumtitel, genre, vrij jaar en andere categorieën. Nauwkeurige albumhoes wordt ook toegewezen aan muziekbestanden wanneer dergelijke kunst beschikbaar en goed gecategoriseerd is. In sommige gevallen ziet u dat specifieke nummer bestanden onnauwkeurige of ontbrekende albumkunst en informatie bevatten. Wanneer dit gebeurt, kunt u de software de juiste velden toevoegen.

Instructies

1

Klik op de & ldquo; Muziek & rdquo; map in de linkerkolom, en Markeer alle nummers met ontbrekende of onjuiste gegevens. Als u wilt markeren, houdt u de & ldquo; Shift & rdquo; toonsoort en tikken van elke titel van het desbetreffende nummer.

2

Klik & ldquo; Geavanceerde & rdquo; op de menubalk aan de bovenkant van uw scherm en selecteer & ldquo; Haal albumillustraties & rdquo; uit de drop-down menu. U moet een actieve internetverbinding om iTunes toegang tot de database van de informatie nummer.

3

Klik & ldquo; Geavanceerde & rdquo; een tweede keer, en selecteer & ldquo; Haal CD-tracknamen & rdquo; uit de drop-down menu. Als iTunes niet zoeken met de illustraties en track namen, gaat u verder met de volgende stap de informatie handmatig invoeren.

4

Ga naar de album kunst en song informatie online. Vaak vindt u deze informatie in de band & rsquo; s officiële website, of online verkopers zoals Amazon, eBay en zelfs de iTunes Store. Wanneer u de omslag of hoes vindt, sla het op uw harde schijf door met de rechtermuisknop op het en selecteren & ldquo; Save As. & rdquo;

5

Klik op uw & ldquo; Muziek & rdquo; map in iTunes een tweede tijd, en de juiste nummerinformatie toevoegen door met de rechtermuisknop op elk nummer met onjuiste informatie en te klikken op de & ldquo; Get Info & rdquo; optie. Selecteer de & ldquo; Info & rdquo; tabblad dat wordt weergegeven in het venster en voegt u de juiste informatie in de juiste velden. Te voegen een stukje informatie aan meerdere nummers, zoals de albumtitel van een, alle van de songs met uw muis, met de rechtermuisknop op een van hen en klik op de & ldquo; Get Info & rdquo; optie. Voegt u de informatie net zoals u zou doen voor een enkel nummer.

6

Klik op de & ldquo; Illustratie & rdquo; tab in de & ldquo; Get Info & rdquo; venster en selecteer de & ldquo; Voeg & rdquo; knop. Gebruik de navigatie venster naar de omslag of hoes die u net hebt opgeslagen op uw harde schijf, klik vervolgens op & ldquo; Open. & rdquo; Klik & ldquo; OK & rdquo; in de & ldquo; Get Info & rdquo; venster naar uw wijzigingen opslaat en afsluit.