Hoe te voeden HTML RSS in Drupal

Om RSS-feeds te integreren in Drupal, zult u wilt installeren van de modules om te bellen voor en verwerken van de feed. Zodra de modules in plaats zijn, hebt u een aantal opties voor het configureren die feeds zal verschijnen, en hoe ze worden weergegeven. Opzetten van de RSS-feeds is menu's gebaseerde, vereisen geen programmering.

Instructies

1

Installeer de Chaos Tools-module. Voor voor de module pagina op de Drupal Modules site. Kopieer de link voor de versie van de module die overeenkomt met uw versie van Drupal. Log in Drupal als beheerder en klik op het menu 'Modules'. Selecteer de koppeling "Installeren nieuwe Module". Plak de gekopieerde koppeling voor de Chaos Tools-module in het veld "Installeren vanaf een URL". Klik op "Install". Herhaal deze procedure voor de Job Scheduler en Feeds modules.

2

Klik op het menu 'Modules' en plaats een vinkje naast elk van de onderdelen van de Chaos Tools, Job Scheduler en Feeds modules.

3

Selecteer het "Configuration" menu. Klik op de "Feed Aggregator," welke in de "Web Services"-sectie van de pagina voorkomt. Klik op de "Toevoegen Feed" link op de pagina Feed Aggregator.

4

Voer een naam voor de feed in het veld "Titel". Voer de URL voor de RSS-feed in het veld "URL". Stel de updatefrequentie voor de feed, en stel vervolgens het aantal items in de feed weergegeven. Klik op "Opslaan".

5

Klik op de "Update Items" link aan de rechterkant van de RSS-feed in de sectie "Feed overzicht" van de "Feed Aggregator" pagina.

6

Klik op het menu van "Structuur" en selecteer "Blokken". Uw RSS-feed wordt weergegeven als een niet-toegewezen blokken aan de onderkant van de lijst. De RSS-feed blok die in enige regio van uw Drupal pagina toewijzen. Klik op het menu 'Region' en selecteer een regio. Klik op "Opslaan blokken" aan de onderkant van de pagina.

Tips & waarschuwingen

  • Als u combineren verschillende RSS-feeds in één overzicht wilt, kunt u ze combineren in categorieën. Klik op de "Categorie toevoegen" link vanaf de pagina Feed Aggregator.
  • De Feeds module bevat een News Feeds-functie die automatisch gedownloade RSS-inhoud wordt toegewezen aan een eigen pagina. Feeds Nieuws vereist dat u de functies module ook installeren.
  • Alle drie modules installeren voordat u deze inschakelt. De pagina Modules zal niet laten u in staat stellen een module component totdat alle steun modules zijn ook geïnstalleerd en ingeschakeld.
  • Als u vergeet de items voor uw feed bijwerken voordat u het blok aan een regio toewijzen, wordt geen RSS-inhoud weergegeven wanneer u een voorbeeld van de pagina, hoewel het blok naar behoren is toegekend. Na deze eerste handmatige update, zal Feeds zijn eigen updates uitvoeren in de intervallen die u hebt geselecteerd.