Hoe te verwijderen Windows Validation aankondiging

Hoe te verwijderen Windows Validation aankondiging


De aankondiging van de validatie van Windows maakt deel uit van het Windows Genuine Advantage-programma. Het is vooraf geïnstalleerd in het Windows-besturingssysteem om te bepalen of uw exemplaar van Windows en andere Microsoft-producten echte zijn. Terwijl de aankondiging van de validatie handig is voor het ontvangen van belangrijke updates en toegang tot ondersteuning, kan het lastig zijn. Gelukkig is het vrij eenvoudig verwijderen van de aankondiging van de validatie van Windows.

Instructies

Hoe te verwijderen Windows Validation aankondiging

1

Druk op de power-knop op uw computer of herstart onmiddellijk de F8 toets ingedrukt. Een menu zal openen. Verplaats de cursor naar beneden om "Veilige modus" en druk op "Enter" om deze modus te selecteren.

2

Wijzen je pijl van de muis op de "Start"-menu in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik tweemaal op "Mijn Computer" Zoek de "C"-station en dubbelklik. Zoek de map "Windows" en klik tweemaal om het te openen. De 'system32' map zoeken en openen door erop te dubbelklikken. Eenmaal in de map 'System32' Zoek in bestanden met de naam "wgalogin.dll" en "wgatray.exe." Klik met de rechtermuisknop op elk afzonderlijk bestand en scroll naar beneden om hen te schrappen. Sluit de map "system32".

3

Wijs uw muis pijl terug naar de "Start"-menu weer en klik om te openen. Zoek "run" en typ "regedit.exe" in het vak. Dubbelklik op "hkeylocalmachine" wanneer de Register-editor geopend is. Dubbelklik op de map "software" eenmaal in de "hkeylocalmachine" en dubbelklik op de map 'Microsoft'. Tweevoudig tikken voort "Windows NT" en klik dan op "currentversion" eenmaal in de map 'Microsoft'. Klik tweemaal op "winlogin" en ga naar de "notifywgalogin" en de cursor naar beneden om de hele map verwijderen.

4

Afsluiten of opnieuw opstarten uw computer om het verwijderen van de aankondiging van de validatie van Windows te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Back-up van al uw gegevens en het gehele register voordat het proces om te schakelen van Windows Genuine Advantage.
  • Wees voorzichtig met het verwijderen van items in het register. Het register kan uw computer voor het uitvoeren van belangrijke functies en verwijderen items schadelijk kunnen zijn.