Hoe te verwijderen Windows updatebestanden

In Windows 7 en Vista, het hulpprogramma voor updates wordt automatisch geïnstalleerd als die er zijn om te installeren. Updates kunnen onder andere stuurprogramma's, hulpprogramma's voor beveiliging en doorbladeren onderdelen. In sommige gevallen kunnen de geïnstalleerde updates interfereren met bepaalde programma's en toepassingen en fouten veroorzaken. Mocht u een bepaalde geïnstalleerde update sommige problemen veroorzaakt, kunt u het verwijderen van uw computer, snel en veilig.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu en typ "Programma's" in het vak "Zoekopdracht starten". Klik op "Programma's en onderdelen" onder "Programma's." Dit lanceert het venster "Of verandering een programma verwijderen".

2

Klik op de koppeling "View installed updates". Dit lanceert het venster "Uninstall een update". U ziet een lijst van updates die op uw computer geïnstalleerd.

3

Klik op de update die u wilt verwijderen en klik op de knop "Verwijderen". Wanneer ertoe aangezet, klik op "Ja" om te bevestigen. De update verwijderd. Start de computer opnieuw op als daarom wordt gevraagd.