Hoe te verwijderen Windows 98

Terwijl Microsoft met nieuwe besturingssystemen om de paar jaar komt, verkiezen sommige gebruikers nog steeds oudere systemen zoals Windows 98. Microsoft-besturingssystemen worden niet alleen verwijderd omdat de bestanden voor het verwijderen van hen gebruikt worden zou, en deze bestanden zelf niet kunnen wissen. Het verwijderen van een besturingssysteem is een destructieve proces vanuit het perspectief van een bestand, maar het kan worden gedaan buiten het besturingssysteem.

Instructies

1

Back-up van al uw persoonlijke gegevens en bestanden door deze te kopiëren naar een CD, DVD of andere harde schijf. Verwijderen Windows 98 zal al uw gegevens en programma's, evenals het besturingssysteem verwijderen.

2

Een Windows 98- of andere Windows besturingssysteem schijf in de computer plaatst, en start de computer opnieuw op.

3

Doorloop de menu-opties om Windows te installeren. U zult moeten druk op F8 om de licentie te accepteren, maar maak je geen zorgen, u zal niet daadwerkelijk installeren van het besturingssysteem. Komt u met de optie om de locatie te kiezen, kies de harde schijf met Windows 98 geïnstalleerd en kies de optie om het station te formatteren. Na het formatteren, afsluiten van de computer en Windows 98 met niets anders meer op de harde schijf worden verwijderd.