Hoe te verwijderen Welcome_Bg.jpg in Zen Cart

Zen Cart van Welcome_Bg.jpg is weggestopt binnenkant van een afbeeldingenmap zodat het wordt weergegeven op de startpagina van standaard. Verwijder het bestand uit het ontwerp, maar de wijziging schoon te houden. Zen Cart van trapsgewijs opmaakmodel bewerken kunt u het Welcome_Bg.jpg bestand vervangen met een meer geschikte ontwerp op maat, zodat uw stylesheet zal niet verwijzen naar een bestand dat ontbreekt in uw server. Als u een Zen Cart sjabloon zijn herinrichten, houdt verwijderen van het bestand via uw stylesheet uw werk professioneel en netjes.

Instructies

1

Aanpassen en ontwerpen van een vervanging voor het standaardbestand Welcome_bg.jpg als je nog moet doen. Gebruik beeldbewerkings-programma waarmee u bestanden opslaan in de JPG-indeling en het aangepaste bestand opslaan door een naam.

2

Gebruik uw favoriete FTP-programma samen met uw specifieke serverlogboek in informatie voor toegang tot de Zen Cart directory. Vervolgens, blader naar de map "Images".

3

Upload uw vervanging voor het Welcome_Bg.jpg bestand in de map "Images".

4

Downloaden van de Zen Cart stylesheet.css van uw server. Vinden van de sjabloon opmaakmodel binnen de mappen "Omvat" en "Templates".

5

Open het stylesheet.css-bestand met een betrouwbare tekst-editor. U kunt Microsoft Kladblok of uw favoriete tekst-editor.

6

Scroll naar beneden naar de onderkant van het opmaakmodel en zoek naar ".Welkom" stijl opdrachten. Wijzig de naam van het bestand, "welcome_bg.jpg" op de naam van het aangepaste bestand.

7

Sla het stijl blad bestand door haar oorspronkelijke naam stylesheet.css en upload de gewijzigde opmaakmodel in de oorspronkelijke map op uw server. Klik op "OK" wanneer uw FTP-programma wordt gevraagd als u wilt het oude bestand vervangen door de nieuwe.