Hoe te verwijderen Wax uit computerschermen

Hoe te verwijderen Wax uit computerschermen


Uw laptop of desktop moet regelmatig gereinigd worden om te houden in goede conditie en een schone, nieuwe weergave behouden. Computerschermen kunnen gemakkelijk aantrekken van stof, vuil en ook wax. Wax kan moeilijk en lastig te verwijderen van uw computer, en krachtige schrobben kan schade toebrengen aan een delicaat monitor. U moet eerst de wax plek pakken en vervolgens overgaan tot schoon uw computerscherm volledig.

Instructies

1

Klik op "Start" en "Shut Down" voor zwenking vandoor uw computer. Als u een desktop die u dit vermijden kunt door gewoon te schakelen naar het computerscherm. Druk op de power-knop op de monitor van de computer. Enkel om te zijn veilig, is het raadzaam dat u uw computer volledig uitschakelen wanneer ieder oplossingen of reinigingsmiddelen toe te passen.

2

Een beetje boter of olijfolie schar op een katoenen doek en wrijf het betrokken gedeelte van het scherm in een cirkelvormige beweging. Toepassing de doek voorzichtig dus het heeft geen invloed op het scherm. Dit dient elk soort wax dat op uw monitor te verwijderen. U wellicht wrijf het voor enige tijd duren voordat het uit komt.

3

Veeg beneden de monitor met een aparte doek, of laten drogen op zijn eigen.

4

Spray of giet een reinigingsoplossing op een katoenen doek en veeg het scherm omlaag. Gebruik een ammoniak-vrije, verdunde venster reiniger of 50 procent alcohol te wrijven. Water natte vlekken kan achterlaten en sommige glasreinigers zal verlaten achter een vette film. Nooit spray of vloeistof naar de monitor die direct van toepassing. Vermijd het gebruik van oplosmiddelen die kunnen bevatten chemicaliƫn die schade aan uw computer toebrengen kunnen.

5

Veeg het scherm droog met een katoenen doek. Voor onderhoud kunt u het stof met een microfiber handdoek voor het behoud van het schone en nieuwe uiterlijk van de monitor.

6

Druk op de power-knop op uw computer of monitor Schakel de computer weer op wanneer de computermonitor volledig droog is.