Hoe te verwijderen & volgorde van Items in een hoekje HD-galerie

Hoe te verwijderen & volgorde van Items in een hoekje HD-galerie


U kunt het hoofdscherm op de Androïde-gebaseerde Nook HD Tablet PC aanpassen zodat uw belangrijkste home scherm of de geselecteerde galerie is geconfigureerd met de items die u vaak gebruikt. Pictogrammen in de bovenste carrousel, bijvoorbeeld, schikken zodat uw onlangs gebruikte items of uw nieuwste aankopen en binnenkomende abonnementen worden weergegeven. In het onderste gedeelte van uw home-scherm, kunt u opnieuw rangschikken of favoriete items uit uw bibliotheek, apps of Web bookmarks voor snel en één-kraan toegang configureren.

Instructies

De actieve plank configureren

1

Druk op de knop "Nook", die eruit als een kleine letter N ziet, navigeer naar uw Nook HD home scherm en tik op het pictogram versnelling "Instellingen" bovenaan rechts.

2

Tik op "Alle instellingen" en vervolgens "toepassingen".

3

Tik op 'Thuis' en selecteert u de elementen die u wilt weergeven in de carrousel. U kunt bijvoorbeeld, schakel de optie "Inbox" Toon alleen onlangs gekochte inhoud of kiezen uit te schakelen elke app pictogrammen worden weergegeven in de carrousel.

4

Tik op de "Terug" pijlpictogram in de hogere linkerhoek terug te keren aan het uw huisscherm en uw wijzigingen bekijken.

Configureren van de Desktop

5

Lange-druk op uw vinger onder de actieve plank op het bureaublad van uw HD-Nook.

6

Tik op een categorie aan de onderkant van uw scherm--zoals bibliotheek, Apps of Widgets--slepen en neerzetten van een pictogram in de lijst naar het bureaublad. Bijvoorbeeld, kunt u onttrekken "Apps" en plaats dan uw favoriete spel app pictogram op uw bureaublad.

7

Pictogrammen van het bureaublad verwijderen door ze te slepen naar beneden en off-screen.

8

Tik op "Done" wanneer u klaar bent met de posities van pictogrammen op het bureaublad.

Tips & waarschuwingen

  • Schakelen tussen meerdere desktop schermen door het jatten van uw vinger naar de kant.
  • De "Achtergronden" tabblad terwijl schikken, pictogrammen op het bureaublad, kunt u uw hoekje HD achtergrondafbeelding wijzigen.
  • U kunt de druk op en items uit uw actieve plank naar het bureaublad slepen.
  • Informatie in dit artikel geldt voor de Barnes & Noble Nook HD en Nook HD +. Iets of aanzienlijk kan variëren met andere versies of producten.