Hoe te verwijderen van vorige adressen van adres Bars

Hoe te verwijderen van vorige adressen van adres Bars


Uw webbrowser, net als uw computer, heeft een intern geheugen. Het bewaart informatie zoals bezochte URLs, cookies, gegevens in formulieren en kopieën van webafbeeldingen hebt getypt. Dit alles wordt opgeslagen om ervoor te zorgen dat u toegang tot websites sneller in de toekomst. Iedereen kan echter ook de adressen in de adresbalk van uw browser opzoekt en ontdek welke URL's u hebt bezocht. Elke browser heeft gelukkig een privacy-functie waarmee u vorige adressen verwijderen.

Instructies

1

Start Internet Explorer, klikt u op de knop van het menu "Extra" en selecteer "Internet Options". Klik op de knop "Verwijderen" in het gedeelte 'Browsegeschiedenis' om te beginnen met het nieuwe venster. Vink "History" optie en klik op "Verwijderen" knop. Klik op "OK" om te sluiten van het venster Internet-opties zodra geschiedenis is gewist.

2

Start firefoxbrowser, klikt u op de knop "Extra" menu en selecteer 'recente geschiedenis wissen"om te beginnen een nieuw venster. Klik op "Time bereik wissen" drop-down menu en selecteer "Everything". Vink "& downloaden browsegeschiedenis" optie en klik op "Clear". Start de browser opnieuw.

3

Start de Safari browser, klikt u op de "*" knop (Safari instellingen) naast de adresbalk en selecteer 'Reset Safari." Vink "Geschiedenis wissen" optie en klik op "Reset." Start de browser opnieuw.