Hoe te verwijderen van Visual Studio 6.0

Hoe te verwijderen van Visual Studio 6.0


Microsoft Visual Studio is een suite van de programmering van hulpmiddelen voor het bouwen van software die op Windows-computers draait. Als u Microsoft Visual Studio 6.0 gebruikt, misschien u opgevallen dat er meer recente versies van de software beschikbaar zijn, en dat je zou missen op sommige van de functies die beschikbaar zijn in nieuwere versies. Als u besluit om te upgraden, Visual Studio 6.0 vanaf uw computer eerst verwijderen.

Instructies

1

Klik op de knop "Start", en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'.

2

Dubbelklik op "Toevoegen of wegnemen programma" als u de installatie ongedaan Visual Studio 6 van Windows XP maakt. Als u Visual Studio 6 wilt uit Windows Vista of Windows 7 verwijderen, dubbelklikt u op "Programma's en onderdelen" of "Een programma verwijderen".

3

Selecteer "Microsoft Visual Studio 6.0 Professional Edition" uit de lijst met programma's. Merk op dat Microsoft Visual Studio 6.0 in meerdere edities uitgebracht, en de naam van het fragment van het programma op uw computer kan verschillen.

4

Klik op de "Wijzigen/verwijderen" knop in Windows XP of de "Uninstall" knop in Windows Vista en Windows 7. Het 'Visual Studio 6.0 Professional Setup' scherm verschijnt.

5

Klik op de knop 'Alles verwijderen' en klik op "Ja." Na enkele ogenblikken wordt verschijnt het installatieprogramma een melding dat u uw computer opnieuw moet opstarten.

6

Klik op de knop 'Restart Windows.' Wanneer Windows opnieuw is opgestart, worden Visual Studio 6.0 van de computer verwijderd. De Wizard Webpublicaties--automatisch geïnstalleerd door Visual Studio 6.0--blijft echter.

7

Keren naar het venster "Toevoegen of wegnemen programma" of "Programma's en onderdelen". Klik op "Microsoft Web Publishing Wizard 1.53", en klik vervolgens op "Wijzigen/verwijderen" of "Uninstall." Klik op "Ja" om te bevestigen.