Hoe te verwijderen van veilige ogen op Mac

Hoe te verwijderen van veilige ogen op Mac


Het Internet bevat inhoud die u mogelijk wilt bewaren uw kinderen uit bekijken, zoals pornografie. Veilige Eyes is een filterprogramma ontworpen om aanstootgevende inhoud te blokkeren. Echter als u installeren een ander Internet-filter wilt, wilt mogelijk verwijderen van veilige ogen om systeembronnen vrij, of het voorkomen van conflicten met andere filterprogramma die u installeert.

Instructies

1

Een veilige ogen verwijderen code genereren voordat u het verwijdert. U kunt het programma zonder de code verwijderen niet verwijderen. Voor het genereren van de code verwijderen, gaat u naar de veilige ogen verwijderen codetabel generator.

2

Voer uw veilige ogen naam en administrator-wachtwoord en klik op "Doorgaan". Klik op "General Code." Veilige ogen genereert een uninstall-code die compatibel is met uw toepassing. Schrijf de code dat de code verwijderen is alleen geldig voor 24 uur.

3

Start veilige ogen uit het dock en klik op de "veilige ogen Menu" in de menubalk. Selecteer "Verwijderen veilige Eyes" om de deïnstallatie-wizard te starten.

4

Voer uw naam en administrator-wachtwoord. Wanneer daarom wordt gevraagd, typt u de code verwijderen. Veilige ogen valideert de informatie en het programma van uw computer verwijdert. Herstart uw computer om het verwijderingsproces te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Als u uw naam en administrator-wachtwoord niet meer weet, neem dan contact op met de technische ondersteuning van de veilige ogen bij (877) 944-8080.
  • Knoeien met veilige ogen als u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet meer weet kan uitschakelen van Internet-toegang, dus contact op met veilig ogen ondersteuning bij (877) 944-8080 voordat u probeert om het programma te verwijderen.