Hoe te verwijderen van Trojaanse PWS-LegMir

Hoe te verwijderen van Trojaanse PWS-LegMir


Terwijl vele schadelijke programma's die worden verspreid via het Internet zijn ontworpen om te ruïneren uw computer of uw bank of sociale zekerheid informatie verzamelen, zijn er enkele die zijn op een veel kleinere doel gericht. De PWS-LegMir-Trojan is een programma dat probeert te stelen van het wachtwoord voor alle actieve accounts die u voor de "Legende van Mir" massively multiplayer online role playing game. U kunt zich te ontdoen van Trojan met behulp van een virus verwijdering programma, maar u moet eerst om ervoor te zorgen dat de Trojan een andere kopie van zichzelf niet kan downloaden.

Instructies

1

Navigeer naar de koppeling in het gedeelte van de middelen voor de AVG virus wegruiming utility. Download en installeer de antivirus nut als uw computer nog geen een soortgelijk programma.

2

Toegang tot het menu Start en klik op "Shut Down." Selecteer de optie "Opnieuw" en dan wachten op het logo van de fabrikant van de computer om te verschijnen op de monitor.

3Hoe te verwijderen van Trojaanse PWS-LegMir


Druk op de toets "F8" totdat een nieuw menu op het scherm verschijnt. Scroll naar beneden voor de "Veilige modus" optie en druk vervolgens op de toets "Enter".

4

Open het antivirusprogramma dat u hebt geïnstalleerd. Vind het pijl-icoon aan de linkerkant van het scherm met de naam "Update Now." Klik op het pictogram en klik op "Download" om het bijwerkproces te starten.

5

Verbreek uw computer volledig de Internet-verbinding door uw draadloze router los te koppelen of te verwijderen van de Ethernet-kabel als u een bekabelde verbinding.

6

Klik op het pictogram boven de "Update Now" knop "Computer Scanner." Klik op de optie met de naam "Hele Computer scannen" in het midden van het programmavenster.

7

Wacht tot het antivirusprogramma wil scannen de volledige harde schijf van uw computer voor eventuele sporen van de PWS-LegMir Trojan. Klik op "Verwijderen problemen" nadat de scan is voltooid.

8

Sluit uw computer aan de Internet-verbinding. Herstart uw computer om te voltooien de PWS-LegMir Trojan verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat uw wachtwoord te wijzigen voor de legende van Mir spel na het verwijderen van de Trojaan of de mensen die het virus verstuurd zullen nog steeds toegang tot uw account.
  • Als u niet de computer opnieuw in de veilige modus opstarten en verbreken van de internetverbinding, kan de Trojan een extra kopie van zichzelf redownload zodra u het VirusScan begint.