Hoe te verwijderen van programma's niet vermeld in Add/Remove hulpprogramma van Windows XP

Veel softwareprogramma's bieden hun eigen verwijderen of verwijderen van programma's. Wanneer u nood te halen afhelpen van een stuk van software als gevolg van de beperkte ruimte of het niet langer voldoet aan uw behoeften, zijn er drie belangrijke manieren te dumpen het stuk van software. Er zijn een paar manieren om te verwijderen van de software dan de Add/Remove Programs-sectie van het Configuratiescherm. Lees verder om te leren hoe te verwijderen van programma's niet vermeld in Add/Remove hulpprogramma van Windows XP.

Instructies

1

Open het menu "Start" en vervolgens de lijst "Programma's". Open het menuselectie voor de software die u wilt verwijderen en controleren om te zien of er een uninstall-programma vermeld. Als er een is, selecteert u deze en volg de aanwijzingen gepresenteerd tijdens de uitvoering van de programma's. Als er geen optie verwijderen is, open "Windows Explorer" en zoek de locatie van de programmabestanden voor de software. Zoek de bestanden en mappen van dit stuk van software om te zien of er een uninstall-programma vermeld. Zo ja, dan uit te voeren en volg de aanwijzingen om het programma te verwijderen.

2

Controleer op de website van de softwarefabrikant voor instructie over hoe de software uit uw systeem te verwijderen. Vaak zijn er verwijderen programma's beschikbaar van hen om hun software te verwijderen. Als er is, dan het programma downloaden en scannen Zorg ervoor dat het is veilig en vervolgens uit te voeren. Het moet verwijderen alle bestanden, registervermeldingen en registersleutels. Eventuele gegevensbestanden die u hebt gemaakt met dit programma zal u nodig om uzelf te verwijderen, met inbegrip van mappen.

3

Open 'Regedit' en weergeven van het register. Vooraleer gedoe iets met het register, een back-up van het register en opslaan, zodat u van een fout gemaakt herstellen kunt tijdens het bewerken van het register. Geeft u de volgende locatie voor de software die u wenst te verwijderen: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall. Zal er een subsleutel voor elk stuk van software dat uw computer heeft geïnstalleerd. Twee velden zullen belangrijk zijn in het verwijderen van een programma, "UninstallString" en "DisplayName." DisplayName zal vertellen dat programma de subsleutel is voor en de UninstallString de locatie van het uninstall-programma geeft. Maak uw eerste poging om het programma te verwijderen door het uninstall-programma vermeld in deze subsleutel uit te voeren. Als dit niet werkt dan de hele subsleutel verwijderen en verwijder de programmamap en alle bijbehorende bestanden. Er zullen nog steeds sommige zwevende dll-bestanden, maar ze geen kwaad om het even wat.