Hoe te verwijderen van programma's in Windows XP 1

Iedereen heeft programma's op hun Windows XP-computer die ze niet langer nodig hebben of willen. Er zijn twee manieren om te verwijderen van programma's vanaf uw computer, en beide zijn vrij eenvoudig te bereiken. Sommige programma's kunnen niet worden verwijderd door de traditionele methoden, en de gebruiker moet contact opnemen met de software-ontwikkelaar om instructies op hoe te verwijderen van deze programma's.

Instructies

Met behulp van "Toevoegen of wegnemen programma"

1

Klik op de knop "Start" op de lagere linkerkant van uw scherm.

2

Kies "Configuratiescherm" van de opties gegeven.

3

Klik op de "Toevoegen of wegnemen programma"-pictogram op het scherm van het Configuratiescherm. Mogelijk is de lijst om te vullen.

4

Schuif omlaag in de lijst totdat u ziet het programma dat u wilt verwijderen van uw computer. Klik op het programma.

5

Klik op de knop "Verwijderen". Klik op "Ja" wanneer het programma vraagt bent u zeker dat u wilt verwijderen van het programma. Laat het volledige proces.

6

Navigeer naar de map 'Program Files' en verwijder handmatig alle bestanden die de wizard toevoegen of verwijderen programma's was niet in staat om uit de programmamap te verwijderen.

7

Opnieuw opstarten uw computer, als daarom wordt gevraagd.

Met behulp van "Verwijderen"

8

Navigeer naar de map Program Files door te klikken op de "Mijn Computer" icoon op het scherm. Klik op de "C:" drive en klik vervolgens op 'Program Files'.

9

Scroll naar beneden de lijst met mappen in de map Program Files totdat u bij ons aan het programma dat u wilt verwijderen.

10

Dubbelklik op de programmamap om het te openen op het scherm.

11

Schuif de bestanden totdat u zoek het pictogram "Verwijderen". Dubbelklik op het pictogram.

12

Selecteer "Ja" wanneer het programma vraagt bent u zeker dat u wilt verwijderen.

13

Start opnieuw op als daarom wordt gevraagd door het programma.

Tips & waarschuwingen

  • Veel programma's zal zetten een pictogram verwijderen in de map die u via de knop Start. Klik op 'Alle programma's ' en zien of het is beschikbaar voor het programma dat u wilt verwijderen.
  • Voor oudere DOS en vroege Windows-programma's, kan simpelweg de programmamap te verwijderen worden al ubehoefte te doen.
  • Sommige programma's zal vragen voor de oorspronkelijke installatieschijf om het programma te verwijderen van uw systeem, dus het is goed om te hebben van de handige schijf voordat u probeert te verwijderen van het programma.