Hoe te verwijderen van Pop-Ups van FacebookAfhankelijk van de toepassingen die u in Facebook gebruikt, ondervindt u talrijke pop-upvensters, die zonder uw directe toestemming verschijnen. Deze overlast Vensters kunnen degraderen uw algehele ervaring op Facebook, maar u hoeft niet te leven met hen. De meeste moderne browsers bevatten een geïntegreerde pop-upblokkering die deze secundaire Vensters wordt weergegeven stopt. In Internet Explorer en Firefox kan pop-upblokkering geen voor het selectief blokkeren van pop-ups van een bepaalde site. Echter kunnen alle browsers u selectief toestaan dat bepaalde websites, zodat u deze beperking omzeilen kunt als u niet wilt blokkeren van alle sites.

Instructies

Mozilla Firefox

1

Open Mozilla Firefox en drukt u op "Alt" aan het blootstellen van de menubalk.

2

Klik op "Extra" en selecteer "Options."

3

Klik op de "Inhoud" tabblad.

4

Selectievakje "Pop-upvensters blokkeren". Eventueel kunt u 'Uitzonderingen' bepaalde sites voor het gebruik van pop-ups worden geconfigureerd.

5

Klik op "OK" om het blokkeren van pop-ups.

Internet Explorer

6

Open Internet Explorer en drukt u op "Alt" om de menubalk weer te geven.

7

Klik op "Extra" en selecteer "Internetopties."

8

Klik op het tabblad "Privacy".

9

Selectievakje "Inschakelen Pop-up Blocker." Klik eventueel op "Settings" in de sectie van de pop-upblokkering configureren voor bepaalde sites voor het gebruik van pop-ups.

10

Klik op "OK" om uit te schakelen voor pop-ups.

Google Chrome

11

Open Google Chrome, klik op de bovenste rechts "Wrench"-pictogram en selecteer "Options."

12

"Under the Hood" in het linkerdeelvenster en klik op "inhoudsinstellingen" van de sectie van de Privacy van het rechter-deelvenster.

13

Klik op "Is niet toegestaan andere Sites te tonen van Pop-ups (aanbevolen)." Als alternatief, klikt u op "Toestaan alle Sites te tonen Pop-ups" als u wilt dat alleen het verbieden van Facebook.

14

Klik "uitzonderingen beheren," "facebook.com" typt in het veld patroon en selecteer "Block" in het drop-down menu van gedrag.

15

Klik op de bovenste rechts "X" om te sluiten van elk venster en uitschakelen pop-ups.