Hoe te verwijderen van Pinnacle Studio 10 na het installeren van 12

Pinnacle Studio is een softwareprogramma die video's maken. Met Pinnacle Studio's, kunt u ook video's bewerken en importeren van video's, foto's en andere afbeeldingen. Wanneer u een upgrade naar een nieuwere versie zoals Pinnacle 12 uitvoert, wordt Pinnacle 11 automatisch overgebracht naar de Pinnacle 12-programma. U hoeft te verwijderen van Pinnacle 11. Maar als u naar Pinnacle 12 Pinnacle 10 upgraden, is er geen overdracht van de oudere versie in de nieuwere versie. Zodra Pinnacle Studio 12 is geïnstalleerd, moet u verwijderen van Pinnacle Studio 10 als u ongewenste softwareprogramma's zou.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu op de onderkant van het scherm.

2

Klik op de "Control Panel".

3

Klik "Toevoegen of verwijderen" voor Windows XP. Klik op "Programma's" en vervolgens "Uninstall te programma" voor Venster 7 en Vergezicht. De lijst geïnstalleerde programma's wordt weergegeven.

4

Schuif omlaag in de lijst en zoek "Pinnacle Studio 10." Klik op het programma. Vervolgens wordt dit gemarkeerd.

5

Klik op "Wijzigen/verwijderen" voor Windows XP. Klik op 'Verwijderen' voor Vista en Windows 7. De bevestigingspagina wordt geopend.

6

Klik op "Ja" knop voor Windows XP, Windows 7 en Vista. Deze actie begint de verwijdering van Pinnacle Studio 10. Een "Verwijderen"-pagina wordt geopend. Het wordt gesloten nadat het verwijderen is voltooid.

7

Start de computer opnieuw op.