Hoe te verwijderen van PC-Doctor voor Windows

Hoe te verwijderen van PC-Doctor voor Windows


Of PC dokter kwam met uw PC of u het met de PC dokter Toolbox-pakket hebt geïnstalleerd, kunt u deze verwijderen via het Configuratiescherm van Windows. De installatieschijf van de PC dokter een uninstaller pakket omvat niet, maar het biedt Windows alle informatie nodig om te verwijderen van de programmabestanden en toepassingsgegevens. Na het verwijderen van PC-Doctor, kunt u bevestigen dat geen van de systeembrede configuratie-bestanden op uw computer door het controleren van de Roaming-map in de AppData map blijven.

Instructies

1

Houd de "Windows"-toets ingedrukt en druk op "X", en selecteer vervolgens "Control Panel" in het menu snelle toegang.

2

Selecteer "Een programma verwijderen" in de sectie van programma's als u het Configuratiescherm in de modus van de categorie weergeeft. Als alternatief, klik op "Programma's en onderdelen" als u het Configuratiescherm in pictogramwijze weergeeft.

3

Selecteer "PC Doctor" uit de lijst met programma's en klik op "Verwijderen". Het programma verwijderen in het pop-up venster wanneer u wordt gevraagd te bevestigen. De uninstaller duurt 30 seconden tot een minuut om het programma te verwijderen.

4

De "Windows"-toets ingedrukt en druk op "R" te openen van de dialoog van de looppas. Type "% appdata %" (zonder aanhalingstekens) en druk op "Enter" om te openen de AppData Roaming map. Als PC Doctor configuratiebestanden achtergelaten, bevat de map Roaming een PC Doctor-map. Als u niet van plan opnieuw te installeren PC Doctor, kunt u deze map veilig verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • PC dokter kunt rechtstreeks vanuit het Windows Start-scherm u verwijderen door met de rechtermuisknop op de programma-steen en "Verwijderen" in de menubalk te selecteren. Deze methode werkt alleen als de PC dokter-pictogram op uw startscherm is geïnstalleerd.
  • Informatie in dit artikel is van toepassing op Windows 8.1. Procedures variëren met andere versies.