Hoe te verwijderen van mijn Facebook-Account als het e-mailadres niet meer bestaat

Hoe te verwijderen van mijn Facebook-Account als het e-mailadres niet meer bestaat


De eigenaar van een Facebook-account kunt verwijderen die account op elk gewenst moment, maar daartoe moet hij zijn aangemeld bij het systeem. Wanneer het belangrijkste e-mailadres gekoppeld aan een Facebook profiel niet langer in gebruik is, de rekeninghouder nog steeds toegang tot de account--zolang hij is in staat om het wachtwoord. Als het primaire e-mailadres voor de account ontoegankelijk is, maar de Facebook wachtwoord is vergeten, zijn er twee andere methoden waarbij de gebruiker kan toegang herstellen en de account te deactiveren.

Instructies

1

Meld u op de rekening van Facebook op de hoofdpagina van de website van Facebook. Voer de ongeldige e-mailadres in het veld van de e-mail account, typ het wachtwoord en klik op "Login".

2

Klik op "Forgot Your Password" als je me niet de Facebook wachtwoord herinneren kan. Vul het formulier van de captcha en klik op "Verzenden", selecteer dan "Niet langer hebben toegang tot deze E-mail." Voer een nieuw e-mailadres in het daarvoor bestemde veld en klik op 'Verzenden'.

3

Klik op de "Enter Security Code" link in de verificatie e-mail verstuurd naar het nieuwe adres, dan Voer je beveiligingscode Facebook en klik op 'Verzenden'.

4

Klik op de link "Herstellen van uw Account via vrienden" in de verificatie e-mail als u me niet uw beveiligingscode herinneren kan. Voer de namen van drie Facebook vrienden van wie u persoonlijk kent en kunnen telefonisch contact opnemen met. Facebook stuurt elke vriend die een code die u noemen moet om te verkrijgen.

5

Klik op de link in de follow-up van e-mail van Facebook in te voeren van de controle-codes die door uw Facebook-vrienden.

6

Wacht 24 uur voordat ze zich aanmelden op de rekening van Facebook. Als veiligheidsmaatregel, is toegang tot account geschorst wegens 24 uur nadat de rekening in kwestie wordt hersteld door het gebruik van Facebook vrienden of veiligheid code verificatie. Na 24 uur door het wachtwoord te resetten door de "Forgot Your Password" op de hoofdpagina te klikken en te selecteren dat de reset-link naar het nieuwe e-mailadres worden verzonden.

7

Klik op "Account" eenmaal ingelogd op Facebook, en selecteer vervolgens "Accountinstellingen" in het drop-down menu.

8

Kies 'Account deactiveren' in het menuopties.

9

Vermeld de reden waarvoor u Facebook verlaten en selecteer "Opt Out of ontvangen toekomst E-mails van Facebook" indien gewenst.

10

Klik op "Bevestigen". De Facebook-profiel, gebruiker berichten en alle gegevens die zijn gekoppeld aan de account zal onmiddellijk worden verwijderd uit de Facebook website.

11

Een verzoek indienen voor permanente verwijdering als u wilt dat alle van uw accountgegevens verwijderd van Facebook servers. Voor het indienen van een verzoek, klik op de "Help" link aan de onderkant van een Facebook-pagina en typt u "Permanente verwijdering" in het zoekveld. Klik op de link "Legt uw verzoek hier" onder het kopje "Hoe kan ik permanent mijn Account verwijderen."

Tips & waarschuwingen

  • Permanente account verwijderen is niet een noodzakelijke stap, als het doel is om gewoon verwijderen van het profiel van de Facebook-website. Als u een account permanent verwijderen, het zal niet langer opvraagbaar en alle bijbehorende gegevens zal voor eeuwig verloren.
  • Account verwijderen verzoeken niet onmiddellijk verwerken zodat de rekeninghouder een venster van tijd waarin om haar gedachten te veranderen. Als een gebruiker zich haar rekening aanmeldt na indiening van een verzoek tot schrapping, zal het verzoek worden geannuleerd.