Hoe te verwijderen van Microsoft-Updates in wachtrij

Hoe te verwijderen van Microsoft-Updates in wachtrij


Windows Update is een accessoire programma dat automatisch uw Windows-besturingssysteem up-to-date kunt houden. Het kan ook worden ingesteld op handmatig, zodat u welke updates kiezen kunt te installeren. Als u uw updates handmatig kiest, kunnen degene die u niet installeert starten te stapelen in de wachtrij van de update. Deze lange lijst van ongewenste updates kunt maken het een pijn om te vinden van nieuwe wanneer ze aankomen. Aangezien updates die niet zijn geselecteerd voor installatie niet op uw computer hebt gedownload, er is niets om te verwijderen, maar de bestanden kunnen nog steeds worden genomen uit de lijst.

Instructies

1

Toegang tot uw Configuratiescherm door te klikken op de "Windows" of "Start" knop in de linker benedenhoek van het bureaublad. Klik op "Control panel" in het menu dat wordt weergegeven.

2

Dubbelklik op het pictogram van de "Windows Update" gevonden in het control panel venster. Een nieuw venster zal komen waarin het aantal "Belangrijk" en "Optioneel" updates die beschikbaar voor uw computer zijn. Klik op een van deze categorie├źn om een lijst met afzonderlijke updates weer te geven.

3

Klik met de rechtermuisknop op een update die u wenst te hebben verwijderd uit de lijst, en kies vervolgens "Update verbergen" in de opties die zich voordoen. De tekst van de update zal grijs worden weergegeven. Herhaal voor elke update die u ontdoen wilt van. Wanneer u de Windows Update-programma voor de volgende keer opent, worden deze updates niet langer getoond in de lijst.