Hoe te verwijderen van iPad Apps uit iTunes

Hoe te verwijderen van iPad Apps uit iTunes


Wanneer u app rechtstreeks op uw iPad schrapt, zijn de kansen dat de app is niet permanent weg. Als u eerder hebt synced het apparaat en vervolgens de ongewenste app kan nog steeds worden loerende binnen uw iTunes-bibliotheek van de Apps, klaar om weer op uw iPad wordt weergegeven de volgende keer dat u synchroniseert. Om dit te voorkomen, verwijdert u uw apps uit iTunes in plaats daarvan. Als een bonus krijgt u de optie van het slechts tijdelijk verwijderen van apps die u wilt of moet later herstellen. Sync uw apparaat voordat u iets verwijdert, en gaat u verder met het opruimen van je apps op iTunes.

Instructies

1

Start "iTunes" op uw computer. Het scherm zal presenteren u met een iTunes navigatie zijbalk aan de linkerkant en een belangrijkste paneel aan de rechterkant.

2

Klik op "Apps" vermeld onder 'Library' richting de bovenkant van de zijbalk. Het hoofdvenster zal vervolgens vitrine al de apps die u hebt gedownload.

3

Selecteer de app of de apps die u wilt verwijderen. Klik op een enkele app, of druk op "Ctrl" en klik om meerdere apps kiezen.

4

Druk op "Delete" op uw toetsenbord of klik met de rechtermuisknop op een gemarkeerde app en kies "Verwijderen".

5

Selecteer "Remove" wanneer iTunes asks u voor vormen uw bedoelingen in het eerste pop-dialoogvenster.

6

Kies "Verplaatsen naar Prullenbak" of "Verplaatsen naar Prullenbak" in het tweede pop-dialoogvenster als u zeker weet dat u nooit zal nodig hebt of de ongewenste app opnieuw gebruikt. De app zal worden verplaatst dienovereenkomstig en volledig gewist van uw computer de volgende keer dat u de prullenmand leegmaakt.

7

Klik op "Bestanden houden" in plaats daarvan in het tweede dialoogvenster voor de optie voor het herstellen van een verwijderde app later. ITunes zal de app Breng in een map 'Mobile Applications' op uw computer, waar het zal blijven tenzij of totdat u het terug naar uw iTunes-venster sleept.

8

Klik op "Apps" vermeld onder 'Library' in de navigatiekolom. Bladeren door uw bibliotheek om te bevestigen dat de ongewenste apps niet langer binnen het.

Tips & waarschuwingen

  • Synchroniseren van uw apparaat op iTunes voordat u verwijdert apps zal opleveren een goede back-up en maken een identieke leisteen van apps op zowel het apparaat en de computer. Om te synchroniseren, sluit uw apparaat aan op de computer en klik op zijn naam wanneer het verschijnt onder 'Apparaten' in de zijbalk. Klik op het tabblad van de "Apps" boven het hoofdvenster en activeert u het selectievakje "Sync Apps". Klik vervolgens op "Apply" of "Sync" in de rechterbenedenhoek.
  • Kies "Houden files" nogal "Move to Trash" voor apps die gegevens--zoals spelscores, instellingen of bestanden--die u kunt later toegang tot. De optie werkt ook goed voor betaald apps dat u niet wilt, maar kan handig zijn voor een andere gebruiker die de aandelen van uw apps door Thuisdeling.
  • De locatie van de map 'Mobile Applications', is afhankelijk van het besturingssysteem van de computer. De Ontdekkingsreiziger van de Vensters van het gebruik op de PC of de Finder op de Mac te vinden.
  • U kunt apps die vooraf op uw iPad niet verwijderen.