Hoe te verwijderen van het wachtwoord voor Windows 2000 Professional

Hoe te verwijderen van het wachtwoord voor Windows 2000 Professional


Uw Windows 2000-wachtwoord beschermt de machine tegen onbevoegde toegang. Gebruikers die Windows 2000 te in het huis installeren hoeft echter niet de beveiligd wachtwoord. U kunt het wachtwoord van een Windows-gebruiker verwijderen en verwijderen van de beveiliging voor de account. Dit betekent dat wanneer u inloggen op uw Windows 2000-machine, een leeg wachtwoord wordt gebruikt. Dit wordt niet aanbevolen voor een machine op een bedrijfsnetwerk, maar een enkele machine gebruikt in het huis hoeven geen extra beveiliging.

Instructies

1

Log in op uw Windows 2000-machine. Klik op "Start" en selecteer "Instellingen" van de opties. Klik op "Control Panel" in het menu een nieuw venster te openen.

2

Dubbelklik op "Gebruikers en wachtwoorden," die een secundair venster met een lijst van de gebruikersaccounts die zijn geconfigureerd op de Windows 2000-computer opent.

3

Klik op de gebruiker die u wilt bewerken in de keuzelijst. Klik op "Wachtwoord instellen," die wordt geplaatst onder de keuzelijst. Hiermee opent u een dialoogvenster waarin u het wachtwoord van de gebruiker kunt bewerken.

4

Geen tekens verwijderen in het dialoogvenster tekst, en laat het leeg. Klik op "OK" als u wilt instellen van het wachtwoord, waardoor een blanco wachtwoord voor de gebruiker die u hebt geselecteerd. Klik nogmaals op "OK" in de belangrijkste gebruiker scherm sluit het venster en opslaan van uw wachtwoord wordt nu gewijzigd.