Hoe te verwijderen van het Virus van Win32 Pacex Gen

Hoe te verwijderen van het Virus van Win32 Pacex Gen


De Win32 Pacex Gen-virus, dat wordt ook wel genoemd de "PWS-Gamania.gen.a"-virus en verschillende andere namen, is een Trojaans paard dat op uw computer is geïnstalleerd wanneer u een bestand opent dat ziet er normaal. De Trojan scant uw computer bestanden en pogingen om te stelen van al uw belangrijke wachtwoorden. U kunt de Win32 Pacex Gen virus verwijderen uit uw systeem door een volledige virusscan uit te voeren nadat u het uitvoerbare bestand van het virusprogramma hebt verwijderd.

Instructies

1

Volg de middelen link naar de website van de vrije anti-virus AVG hebt u niet van een ander anti-virus programma al op uw computer geïnstalleerd. De anti-virus programma installatiebestand downloaden en de.

2

Toegang tot het menu van de Start van de computer. Klik op de knop "Afsluiten" en kies vervolgens de optie aangeduid als "Restart." Wachten voor het logo van de computerfabrikant om te verschijnen op het scherm en druk vervolgens op de toets "F8".

3Hoe te verwijderen van het Virus van Win32 Pacex Gen


Scroll naar beneden via de nieuwe set van menu-opties die op het scherm verschijnt. Navigeer naar de optie 'Veilige modus' en druk op "Enter". Wachten op uw systeem te voltooien opnieuw op te starten in de veilige modus.

4Hoe te verwijderen van het Virus van Win32 Pacex Gen


Open het menu Start weer en klik op de knop "Zoeken". Zoek het uitvoerbare bestand van Win32 Pacex Gen, met de naam "f3c74e3fa248.exe." Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat wordt weergegeven in de zoekresultaten en klik vervolgens op "Verwijderen".

5Hoe te verwijderen van het Virus van Win32 Pacex Gen


Zoek het bestand met de naam "f3c74e3fa248.dll" en verwijder het. Open uw virusscansoftware. Klik op de anti-virus programma "Update Now" knop en klik op "Download".

6Hoe te verwijderen van het Virus van Win32 Pacex Gen


Wacht tot de updates finish downloaden en klik vervolgens op de knop "Computer Scanner" van het virusaftasten. Selecteer "Scannen hele Computer" en klik op 'OK'.

7

Klik op "Verwijderen problemen" zodra de scan klaar is met het zoeken van uw harde schijf voor het Win32 Pacex Gen-virus. Herstart uw computer om het verwijderingsproces te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • De beste manier om te voorkomen dat uw computer besmet te raken is weer uw antivirusprogramma up-to-date houden en het uitvoeren van een volledige scan ten minste eenmaal per week. Zorg er ook voor het scannen van elk bestand dat u vanaf het Internet downloaden voordat u het bestand opent, zelfs als het kwam uit een bron die u vertrouwt.