Hoe te verwijderen van het FakeAlert-Virus 5492Virussen en Trojaanse paarden kan schade aan uw besturingssysteem, en zodra ze op uw computer krijgen kunnen zij moeilijk te verwijderen. Terwijl de meeste antivirus programma's zijn in staat om te zoeken en verwijder de bestanden gekoppeld aan virussen, ze soms niet alle van de bestanden te verwijderen en herinfectie kan optreden. Men virus met meerdere bestanden gekoppeld die leiden reïnfecties tot kunnen is het FakeAlert-virus, ook bekend als FakeAlert 5492 of Trojan.FakeAlert. Als uw antivirus cant get rid of FakeAlert, kunt u het virus handmatig te verwijderen.

Instructies

1

Open Taakbeheer door met de rechtermuisknop op de taakbalk en te selecteren "Task Manager" in het contextmenu dat wordt geopend. Klik op het tabblad "Processen", met de rechtermuisknop op het proces met de naam "rpnqrdnm.exe" en selecteer "Proces beëindigen," om te bevestigen dat u wenst om het proces te beëindigen. Herhaal dit met "runsrv32.exe", "tcpservice2.exe", "susp.exe" en "users32.exe."

2

Open uw desktop menu "Start", typ "regedit" en druk op "Enter" om de Register-Editor te openen. Vouw de categorie uit "HKEY_CLASSES_ROOT", ga naar een item met het label "clsid." Klik op de waarde "{60e2e76b-60e2e76b-60e2e76b-60e2e76b-60e2e76b}" en druk op de "Delete" toets op uw toetsenbord om deze te verwijderen.

3

Klik op "Start", typ "cmd" en druk op "Enter" om een opdrachtprompt te openen. Typ "regsvr32 -u zserv.dll" en druk op "Enter" om het uitschrijven van het dll-bestand. Herhaal dit proces met "wstart.dll", "winflash.dll," "udpmod.dll," "runsrv32.dll", "questmod.dll", "pynix.dll", "jao.dll" en "bridge.dll."

4

Klik op "Start" en klik op "Computer" of "My Computer" om te starten van Windows Verkenner. Via de zoekfunctie ingebouwd in Explorer, typt u "bridge.dll" en wacht terwijl Explorer het bestand vindt. Te selecteren en druk op "Delete" te verwijderen. Herhaal dit met "jao.dll", "pynix.dll", "questmod.dll," "rpnqrdnm.exe," "runsrv32.dll," "runsrv32.exe," "susp.exe," "tcpservice2.exe," "udpmod.dll," "users32.exe," "winflash.dll", "wstart.dll" en "zserv.dll" om alle van de FakeAlert-bestanden te verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • Uw antivirussoftware up-to-date te houden om te voorkomen dat toekomstige virusinfecties.