Hoe te verwijderen van Frostwire vanaf uw Computer

Hoe te verwijderen van Frostwire vanaf uw Computer


De FrostWire Gnutella P2P file sharing programma wordt vaak geassocieerd met muziek en software toepassing downloads. Het is ook een freeware hulpbron, die waarschijnlijk de meest aansprekende functie voor de meeste Internet surfers is. Echter, sommige gebruikers zich ongemakkelijk voelt met de FrostWire bestand delen vermogen, zoals zij vrezen dat hun harde schijf bestanden kunnen eventueel in het gedrang komen. Dus, verwijderen van FrostWire is meestal het laatste alternatief voor de meeste mensen. FrostWire verwijdering vereist de verwijdering van de FrostWire software en functionele onderdelen van de harde schijf.

Instructies

1

Open het Configuratiescherm door te openen de "Start"-menu en te klikken op "Control Panel".

2

Klik op 'Programma's ' in het hoofdmenu van het Configuratiescherm.

3

Klik op "Een programma verwijderen" in het submenu programma's. Het Configuratiescherm verschijnt een scherm met een lijst van alle toepassingen programma's die momenteel op de computer geïnstalleerd.

4

Blader door de lijst met programma's en klik eenmaal op de post "FrostWire".

5

Klik op 'Verwijderen / wijzigen' aan de bovenkant van de lijst van programma's op de werkbalk indelen. Zulks zal toegankelijk naar de FrostWire software removal tool en FrostWire automatisch verwijderen.

6

Sluit het werkvenster FrostWire verwijdering één keer het laatste scherm weergeeft en de bevestiging dat de software correct is verwijderd.

Tips & waarschuwingen

  • FrostWire sluit voordat u begint met het verwijderingsproces. Anders, de FrostWire wegruiming werktuig zal detecteren dat het programma is opent en sluit automatisch. Vervolgens moet u helemaal opnieuw beginnen.