Hoe te verwijderen van Firefox Browsing History

Of u nu een occasionele Firefox gebruiker of een gewone Firefox-gebruiker, uw het doorbladeren geschiedenis bouwt zeer snel en kan leiden tot kleine traagheid binnen de browser als u het niet van tijd tot tijd uitschakelt. U kunt ook uw Firefox wissen om te voorkomen dat iemand anders toegang tot de websites die u bezocht. Firefox-versies 2, 3 en 3.5 maakt het eenvoudig en snel te verwijderen van een geschiedenis die u wilt verwijderen.

Instructies

Firefox 2 en 3

1

Open Firefox. Klik op "Extra" en selecteer "Options."

2

Klik op het pictogram 'Privacy'.

3

Klik op "Duidelijke Browsing History Now" Firefox versie 2 of "Nu wissen" voor Firefox versie 3. Uw Firefox-browser kan bevriezen voor een paar seconden, zoals de geschiedenis schoont. Klik op 'OK' zodra het unfreezes.

Firefox 3.5

4

Open Firefox. Klik op het menu "Extra" en klik op "Clear Recent History." Een venster zal verschijnen.

5

Klik op de pijl-omlaag naast "Te wissen tijdsperiode." Selecteer om de geschiedenis van het laatste uur, twee uur, vier uur, 24 uur of alle van het doorbladeren geschiedenis te ontruimen. Klik op de "Details"-knop om te selecteren welke delen van uw het doorbladeren geschiedenis te wissen, zoals de cache, de zoekgeschiedenis, cookies, geschiedenis of actieve aanmeldingen downloaden.

6

Klik op "Nu wissen." Firefox kan bevriezen voor een paar seconden. Het vak "Recente geschiedenis wissen" zal verdwijnen zodra de geschiedenis wordt gewist.