Hoe te verwijderen van een Windows Live-Account

Een Windows Live-Account biedt toegang tot een scala aan MSN toepassingen, zoals Windows Live Messenger en Xbox Live. Het is een ID die vele toepassingen voor aanmelden doeleinden delen. Wanneer u uw Windows Live-account annuleert, u permanent verwijderen van uw geregistreerde gegevens en zal niet zitten kundig voor een van de MSN-toepassingen gebruikt. Met behulp van enkele eenvoudige stappen, is het gemakkelijk om te annuleren uw Windows Live-Account.

Instructies

1

Log in op uw Windows Live-account op home.live.com die dit hotel met behulp van uw aanmelding naam en wachtwoord. Ga naar de pagina 'Account Summary'.

2

Klik op "Account sluiten" onder 'Extra opties'. Houd in gedachten dat het sluiten van uw account permanent verwijdert van de geregistreerde informatie, referenties en Windows Live-contactpersonen

3

Bevestigen van uw Windows Live ID en uw wachtwoord. Klik op "Ja" te bevestigen en te verwijderen van uw Windows Live ID.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u een premium Windows Hotmail e-mailaccount, uw abonnement uit uw e-mailaccount voordat u verdergaat naar de Windows Live ID-account annuleren.