Hoe te verwijderen van een wachtwoord van een Adobe PDF

Wanneer u een wachtwoord aan een Adobe PDF in Acrobat toevoegt, betekent het dat iedereen die probeert te openen van het bestand op elke computer moeten het wachtwoord om het te bekijken. Het toevoegen van wachtwoorden helpt ter verbetering van de veiligheid van informatie door het voorkomen van toegang door onbevoegden. U kunt alleen een wachtwoord verwijderen uit een Adobe PDF waarvoor u beveiligingsmachtigingen hebt. De auteur van de PDF heeft beveiligingsmachtigingen en machtigingen voor anderen door het instellen van een wachtwoord voor machtigingen kunt inschakelen.

Instructies

1

Ga naar het menu "Bestand" van Adobe Acrobat en selecteer "Open File". De "Open" venster kunt met uw bestand, klik erop en klik op "Open." Voer het wachtwoord in de prompt.

2

Ga naar het menu "Geavanceerd". Markeer 'Beveiliging' en selecteer 'Verwijder veiligheid.'

3

Klik op "OK" in het bevestigingsvenster om het wachtwoord te verwijderen. Als u een wachtwoord voor machtigingen verwijderen uit het document wilt, ziet u een tekstvak waarin u het wachtwoord voor machtigingen voordat u bevestigt dat u wilt verwijderen van het wachtwoord moet invoeren.