Hoe te verwijderen van een wachtwoord in Outlook

Outlook slaat een heleboel informatie, met inbegrip van e-mail, persoonlijke, contactpersonen, afspraken. Instellen van een wachtwoord voor uw persoonlijke map is een goed idee om de privacy en veiligheid. Maar wanneer het wachtwoord is verloren of vergeten, paniek het kunt instellen. Herstellen en opnieuw instellen van uw wachtwoord is niet moeilijk, maar het duurt een paar stappen te voltooien.

Instructies

Download en installatie

1

Open de koppeling in de sectie verwijzingen van dit artikel voor de Password Recovery Tool.

2

Wanneer ertoe aangezet, sla het bestand op een locatie op uw computer. Noteer de locatie zodat u het bestand later kunt terugvinden.

3

Ga naar de locatie van het bestand van uw nieuwe download.

4

Uitvoeren van de "RecoveryToolboxForOutlookPasswordInstall.exe" door te dubbelklikken op het bestand of door het bestand te selecteren en druk op "Enter".

5

Klik op "Volgende" op het eerste scherm van de installatiewizard.

Selecteer de optie "I Accept the Agreement", en klik vervolgens op "Next." Klik op "Next" op het scherm "Selecteer bestemming locatie". De standaardlocatie is prima.

Klik op "Volgende" opnieuw gevraagd waar de snelkoppeling naar het programma moet worden geplaatst. Nogmaals, de standaard is prima.

Selecteer "Een bureaublad-snelkoppeling maken", en klik op "Next."

6

Klik op "Install". Wanneer het installatieproces is voltooid, selecteert u "Start Recovery Toolbox voor Outlook Password" en klik op "Finish".

Hierdoor wordt het hoofdvenster van het terugwinningshulpmiddel van het wachtwoord weergegeven. De informatie die wordt weergegeven in het eerste venster kunt u negeren.

Wachtwoord herstellen

7

Klik op "Open PST File" om te zoeken naar het PST-bestand waarvoor u het wachtwoord nodig.

8

Klik op het mappictogram aan het einde van het invoerveld "Bestandsnaam" en ga naar uw PST-bestand.

9

Selecteer uw PST-bestand en klik op "Open." Hiermee worden het pad en de bestandsnaam van het PST-bestand weergegeven.

Dit zal ook een wachtwoord voor uw PST-bestand worden weergegeven. Dit is niet noodzakelijkerwijs de daadwerkelijke wachtwoord van het Outlook PST-bestand, maar het zal werken voor het verwijderen van het wachtwoord.

10

Markeer de inhoud van het veld "Wachtwoord", klik met de rechtermuisknop en klik op "Kopiƫren". Nu wordt het wachtwoord opgeslagen in het geheugen voor u. U kunt het wachtwoord ook schrijven naar beneden.

11

Open Outlook. Als het veld ' wachtwoord ' wordt weergegeven, klikt u in het veld, klik met de rechtermuisknop en klik op "Plakken" en klik op 'OK'.

Dit wachtwoord is alleen geldig als het standaardbestand geladen door Outlook is het bestand waarvoor u herstellen of verwijderen van het wachtwoord. Als het niet het standaardbestand, gewoon beginnen met Outlook.

Lokaliseren PST-bestand in Outlook

12

Open Outlook als het nog niet.

13

Klik op "bestand" en vervolgens "Gegevensbestandsbeheer" naar uw Outlook PST-bestand uit de lijst selecteren.

De accountinstellingen-venster kunt u wijzigen, toevoegen en verwijderen van Outlook PST-bestanden van uw huidige Outlook-profiel.

14

Selecteer de persoonlijke map en Outlook PST bestand waarvoor u verwijderen van het wachtwoord wilt als het op dit moment vermeld in het "Accountinstellingen" venster. Klik op "Settings". Dit toont u de eigenschappenpagina met een adellijke titel persoonlijke mappen. Als de persoonlijke map het niet vermeld is, klikt u op Add"" dan "OK" om te zoeken naar het PST-bestand waarvoor u het wachtwoord hebt hersteld.

15

Ga naar het bestand, selecteer het en klik op 'OK'. U zal worden gevraagd voor de herstelde wachtwoord. Klik in het veld "Wachtwoord", klik met de rechtermuisknop en klik op "Plakken". Klik vervolgens op 'OK'. Hier ziet u de eigenschappenpagina met een adellijke titel "Persoonlijke mappen".

Het verwijderen van het wachtwoord

16

Klik op "Wachtwoord wijzigen" op de pagina "Persoonlijke mappen" eigenschap.

17

Klik in het veld 'Oud wachtwoord', klik met de rechtermuisknop en vervolgens klikt u op "Plakken" of typ het wachtwoord dat u hebt opgeschreven. U hebt nu het oude wachtwoord dat nodig is om het te verwijderen uit Outlook en het PST-bestand opgegeven.

18

De "New Password" en "Nieuw wachtwoord" velden leeg laat. U bent het wachtwoord wissen.

Als u u wilt, kunt u een ander wachtwoord op deze zelfde scherm later.

19

Klik op 'OK'. Het wachtwoord voor het PST-bestand wordt verwijderd. Je zal niet gevraagd worden door Outlook een wachtwoord moeten opgeven bij het opnieuw openen van dit bestand.

Tips & waarschuwingen

  • Een nieuwe wachtwoord kan worden ingesteld op op elk moment door het verstrekken van het oude wachtwoord (of leeg indien geen wachtwoord) en een nieuw wachtwoord op te geven.
  • Er zijn veel wachtwoord herstel programma's beschikbaar. Er zeker van te zijn dat het programma op uw versie van Outlook werken zal; niet alle programma's doen.